'

Dec 2
RUINERWOLD - Bibliotheek Ruinerwold heeft weer een heleboel boeken afgeschreven om ruimte te maken voor nieuwe exemplaren. Daarom worden er tijdens de hele maand december afgeschreven boeken verkocht. Wilt u nog boeken aanschaffen voor de koude winterdagen?

Ga door met lezen van "Verkoop afgeschreven boeken in Bibliotheek "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
door conservator Annemiek Rens

DRENTHE - In de serie Te Gast in het Drents Museum verzorgt Annemiek Rens, conservator van het Drents Museum, op zondag 10 december 2017 een exclusieve lezing over de totstandkoming van de internationale tentoonstelling The American Dream - American Realism 1945-2017.

Ga door met lezen van "Exclusieve lezing 'Making of The American Dream'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
RUINERWOLD - Een enthousiaste groep jeugdige gymmers en turners van TOVOS Ruinerwold hebben weer het Pietendiploma gehaald! Natuurlijk moest er een dak worden beklommen en kadootjes in de schoorsteen worden gestopt. Onder het toeziend oog van ouders en grootouders hebben de kinderen onder leiding van trainer Ina Alblas erg hun best gedaan!


Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
DE WIJK - Zaterdag 16 december is het weer zo ver: Live in de Wiekslag. Na Big John en Tandem is de eer aan Gin Gedonder. De band begint om 22u en de entree is 5 euro.Voor de band is dit hun laatste optreden, dus kom met z'n allen nog een keer h√łken. Op deze avond is er ook de inmiddels jaarlijks terugkerende kerstloterij. De opbrengsten gaan weer naar een lekkere maaltijd voor bewoners van woonzorgcentrum Dunnighe in de Wijk. Met behulp van vele sponsoren hebben we weer leuke prijzen te verdelen.

Geplaatst door B S

Tweet This!