'

Dec 4
KOEKANGE - Gemeente De Wolden heeft vorige maand een woning aan de Oshaarseweg in Koekange per direct gesloten, op grond van de Woningwet en de gemeentelijke Beleidsregels Hard- en Softdrugs. De politie heeft in het pand een hennepkwekerij ontdekt, waarbij ruim 600 planten en 200 stekjes zijn aangetroffen.

Ga door met lezen van "Gemeente sluit drugspand in Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
DE WIJK - Zaterdag 2 december brachten er twee zwarte pieten een bezoek aan de kinderen en ouders van Het Uilenbos. We hebben ons pietenfeest gevierd in de gymzaal in IJhorst. Twee vrolijke en enthousiaste pieten kwamen binnen met onze grote bolderkar met daarin alle cadeaus.Ga door met lezen van "Pietenfeest bij Kinderopvang Het Uilenbos!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
RUINERWOLD - De speeltuinvereniging “Oenze Speulplekke” in Ruinerwold organiseert dit jaar voor de tweede keer op rij een kerstbomenactie. Vorig jaar hebben we door deze succesvolle actie een gedeelte van het kunstgrasveld kunnen financieren.

Ga door met lezen van "Kerstbomenactie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
RUINERWOLD - Bevries al je afspraken voor zaterdagavond 9 december, bevestig je winterbanden onder de auto en kom naar het concert van muziekvereniging ‘De Bergklanken’. De muzikanten nemen je mee op reis door winterwonderland en laten je genieten van onder andere ‘Land of Legends, ‘The power of your love’ en de soundtrack van de filmklassieker ‘Forrest Gump’.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bergklanken in winterwonderland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
ZUIDWOLDE - Hans Dekker verzorgt op dinsdag 12 december een boeiende lezing over natuurbescherming in Drenthe en de natuur in Scandinavië. De bijeenkomst wordt gehouden in ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde en begint om 20.00 uur. De organisatie van de avond is in handen van Natuurvereniging Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Hans Dekker vertelt over de natuur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
RUINERWOLD - Zondag 10 december treed de band "Not dark yet" op in de Polletuin, voorheen was de naam van de band True Grit. De nieuwe naam heeft alles te maken met een uitbreiding van songs van Bob Dylon, de man van geweldige geschreven songs als, Like a Rolling Stone, Knockig on Haeavens door en vele andere.

Ga door met lezen van "De Band 'Not Dark Yet met Bob Dylon songs in Polletuin"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
ZUIDWOLDE - Het vrouwenkoor Chacota onder leiding van Ceciel van der Zee heeft een nieuw project op stapel staan waarbij nog plek is voor zangeressen om aan te sluiten. Het gaat om een concert met muziek uit landen ten oosten van Europa.

Ga door met lezen van "Chacota zingt Rachmaninov"

Geplaatst door B S

Tweet This!