'

Dec 5
RUINERWOLD - Van 4 t/m 9 december gaan de leden van Paardensportvereniging De Woldruiters langs de deuren voor het verkopen van kerstbroden. Deze actie is onder andere bedoeld om de clubkas te spekken. Er is van alles te koop: kerststol, suikerbrood, appeltaart en opgespoten koek. U kan dit bij onze leden bestellen en het wordt vervolgens op 23 december bij U thuis gebracht.

Ga door met lezen van "Woldruiters verkopen Kerstbroden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
DRENTHE - Het Drents Energieloket heeft een nieuwe website. Op de vernieuwde site www.drentsenergieloket.nl kunnen Drentse woningeigenaren nog gemakkelijker informatie vinden over het energiezuiniger maken van hun huis. De website is zo ingericht dat bezoekers naast algemene informatie over energiebesparen, ook actuele regelingen, subsidies, nieuws en activiteiten kunnen vinden van hun eigen gemeente.

Ga door met lezen van "Drents Energieloket lanceert nieuwe website"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
RUINEN - In bibliotheek Ruinen werd op maandag 4 december de cursus ‘Omgaan met de E-overheid’ afgerond, de cursisten ontvingen een certificaat. De cursisten leerden een DigiD aanvragen, zoeken en vinden op plaatselijke overheidssites. Ze leerden ook de site van de Sociale Verzekeringsbank gebruiken, toeslagen aanvragen en de Regelhulp gebruiken.



Ga door met lezen van "Certificaten voor cursisten computercursus Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
DE WIJK - WBC is een gezellige club die iedere donderdagavond bridgers, gevorderden en beginners, de mogelijkheid biedt om het bridgespel te beoefenen. Van eind september tot eind mei wordt er competitie gespeeld. In de zomermaanden is er vrij bridgen en mogen ook niet-leden tegen een vergoeding van € 1,50 per persoon met ons meedoen.

Ga door met lezen van "Leren Bridgen?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
RUINEN - Het aantal woninginbraken in Noord-Nederland is de afgelopen twee jaar gedaald. In deze periode heeft de politie Noord-Nederland in samenwerking met het Openbaar Ministerie fors ingezet op het opsporen en aanhouden van woninginbrekers.



Ga door met lezen van "Preventietruck politie staat 9 december in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
DRENTHE - Afgelopen vrijdag, 1 december, is de nieuwe commissaris van de Koning, Jetta Klijnsma, onder grote publieke belangstelling geïnstalleerd. Tijdens een buitengewone Statenvergadering hebben diverse bestuurders haar welkom geheten in Drenthe en als commissaris. Naast de officiële woorden en de overdracht van de voorzittershamer door de vice-voorzitter Johan Baltes, is ook op informele en prettige manier met elkaar kennis gemaakt. Een aantal Drentse artiesten zorgden voor een feestelijke sfeer.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
DE WIJK - De ene pedicure komt, en de ander gaat. In dit geval is Sytske de Ruiter de vertrekkende persoon, en Carolijn Kwist (33) de nieuwe Medisch Pedicure in De Wijk, die met uitzondering van de oncologie patiënten het klantenbestand overneemt. We vroegen de dames naar het hoe en waarom.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Carolijn neemt het Pedicure klantenbestand Sytske over"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
Grootschalig tevredenheidsonderzoek mbo/studenten voor de 10e keer gehouden

DRENTHE − Met het aansnijden van een taart hebben Sebastiaan Prak (links) en Tom Kuiper (midden; leden van de Studentenraad Assen) en Albert Bruins Slot (College van Bestuur van Drenthe College) het begin van de JOB Monitor enquête gevierd. Deze enquête van de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs meet de tevredenheid van studenten over het mbo−onderwijs in ons land. De enquête wordt een keer in de twee jaar georganiseerd. Het is dit jaar de tiende keer dat het onderzoek wordt uitgevoerd.

Ga door met lezen van "Drenthe College klaar voor JOB Monitor"

Geplaatst door B S

Tweet This!