'

Dec 9
DE WOLDEN - De ombudsman van De Wolden, Maas van Egdom, houdt elke maand spreekuur. U kunt daar met uw klachten of vragen over uw behandeling door de gemeentelijke organisatie terecht. Het eerstvolgende spreekuur is op maandag 18 december 2017. U kunt voor dat spreekuur een afspraak maken met Anita van Ulsen, telefoonnummer 14 0528. Of mailen naar ombudsman@dewolden.nl. Bij spoedgevallen is in overleg een afwijkende afspraak mogelijk

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 9
RUINEN - Bart Kiers heeft vrijdagmiddag zijn eigen vinyl shop geopend aan de Westerstraat in Ruinen. Met het opzetten van Rain on the Roof’ van Lovin’ Spoonful, opende 89-jarige moeder van Bart de zaak voor geopend. De vinyl& kadoshop is voor vinylfreaks en leuke cadeau zoekers. Bart: 'Vinyl draaien heb ik altijd gedaan. Ik kocht en verkocht dan partijen vinyl. Maar per stuk zoals nu in de winkel is eigenlijk veel leuker. Ik kreeg hier al regelmatig toeristen over de vloer die vinylplaatjes kwamen uitzoeken, vooral de contacten zijn leuk omdat je dezelfde hobby hebt. De winkel is nog niet helemaal zoals ik het wil maar we gaan toch open.

Ga door met lezen van "Bart Kiers opent Vinyl Sjop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 9
DRENTHE - Op zondag 17 december brengt het Merain trio hun betoverende kerstconcert, getiteld A Celtic Christmas, ten gehore in het Drents Museum in Assen. Op het programma staan de mooiste kerstliederen uit Ierland, Engeland, Schotland en Frankrijk. Het concert begint om 14.00 uur in de Statenzaal van het Drents Museum. Een toegangskaart tot het concert kost € 20 (inclusief museumentree en twee consumpties) en kan besteld worden via www.meraintrio.com. Voor Vrienden van het Drents Museum geldt een gereduceerd tarief. Dit kerstconcert wordt in 2017 voor het laatst gespeeld.

Ga door met lezen van "Keltisch kerstconcert Merain trio in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 9
RUINEN - Bezoekerscentrum Dwingelderveld haalt dit jaar alles uit de kast. Tijdens de donkere dagen is het natuurcentrum aan de Benderse 22 in Ruinen versierd met zelfgemaakte vilten kerstballen, honderden lichtjes en metershoge kerstbomen. Als de zon ondergaat beginnen de lichtjes rondom het gebouw te branden.

Ga door met lezen van "Bezoekerscentrum omgetoverd in kerstsfeer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 9
DE WIJK - Dit jaar geen echte Kerstmarkt in De Wijk zoals twee jaar geleden rond de Wieker molen. (storm, regen en tenten die de lucht in gingen, dat moeten we maar niet meer doen! aldus Stichting De Wiek Actief op haar FB pagina) Maar er is wel besloten iets anders te doen. Dus daarom is er op zaterdag 9 december 2017 een muzikale Wieker Winteravond met live muziek van Duo Tandem in de Wieker Meule vanaf 17.00 uur. (Gewoon gratis entree!)

Ga door met lezen van "Wieker Winteravond op 9 december"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 9
BERGHUIZEN - Op zondag 17 december om 10.00 uur is er in de Gereformeerde Kerk te Berghuizen een (Advents)zangdienst. Voorganger is ds. J.W. Muis. Muzikale medewerking wordt verleend door organist Ronald Knol uit Dwingeloo en pianist Harold Kooij uit Zuidveen, beide zeer bekend in de regio. Ze hebben dezelfde passie voor muziek en voelen elkaar naadloos aan, waardoor samen improviseren een heel natuurlijk iets blijkt en aanvoelt als een feest. Wij heten u allen van harte welkom!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 9
MEPPEL - Op 18 december 2017 is er een contactbijeenkomst voor mensen met chronische pijn van 10.00 - 12.00 uur in De Boerhoorn, Brandemaat 5 te Meppel. In Nederland leven 1 op de 5 mensen met dagelijks pijn. De bijkomende psycho / sociale en maatschappelijke problemen daarvan, worden nog steeds ernstig onderschat.

Ga door met lezen van "Contactbijeenkomst Chronische pijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!