'

Dec 10
MEPPEL - Voor iedereen die het heerlijk vindt om kerstliedjes te zingen organiseert Maud Stevers van Spark Your Life de Zing Jezelf Blij Kerstspecial! Een plezierig, avondvullend programma vol kerstliedjes zoals ‘Walking in a Winter Wonderland’, ‘Stille Nacht’, ‘Rudolf the Rednosed Reindeer’ en ‘Mary’s Boy Child’.

Ga door met lezen van "Zing Jezelf een Kerstgevoel!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 10
DE WIJK - Sporthal de Slenken vormde afgelopen vrijdag en zaterdag het decor voor de 52e clubtentoonstelling van pluimvee- en konijnenfokkersvereniging D.W.O. De Konijnen, kippen, siervogels en duiven werden afgelopen vrijdag gekeurd. Omdat er de hoog pathogene variant van de vogelgriep uitgebroken was in Biddinghuizen en hierdoor een tentoonstellingsverbod werd opgelegd is er besloten om vrijdagmiddag de hoenders en siervogels naar huis te sturen. Hierdoor bleef er half gevulde hal over met alleen nog konijnen en sierduiven, maar geen gekakel meer.

Ga door met lezen van "DWO Clubshow zonder hoenders en siervogels"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 10
DE WOLDEN - De PvdA-fractie in De Wolden stelt donderdag 14 december a.s. in de openbare raadsvergadering vragen over de ton subsidie aan CH De Wolden. Recent heeft het college besloten om € 100.000,- uit het budget van Initiatiefrijk De Wolden uit te keren aan het Concours Hippique.

Ga door met lezen van "PvdA-fractie stelt vragen over ton subsidie aan CH De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!