'

Dec 11
DE WIJK - Op de A28 ter hoogte van afslag De Wijk is door de gladheid een vrachtwagen van de weg geraakt. De vrachtwagen belande in de berm en kwam in de bosschage tot stilstand. De vrachtwagen chauffeur kwam met de schrik vrij.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
RUINERWOLD - Het koppeldarttoernooi bij café Centraal zit er weer op. Er deden 11 koppels mee. Uitslag winnaarsronde: 1 Sem Hoogerhorst en Alex v/d Sterre. 2. Imre Gol en Johan Schalen. Verliezersronde 1. Lard Gol en Martin Schalen. 2. Maurice Jans en Luco Zantingh.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
DRENTHE - De (toeristische) ondernemersverenigingen in De Wolden, Hoogeveen, Westerveld en Midden-Drenthe slaan de handen ineen om de regio Zuidwest Drenthe als aantrekkelijk sportgebied op de kaart te zetten. Alle goede voorzieningen (wandel- en fietspaden, zwem- en vaarwater) en verschillende sportieve evenementen nodigen uit om lekker actief buiten bezig te zijn.

Nationaal Park Dwingelderveld

Ga door met lezen van "Zuidwest Drenthe sportief op de kaart! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
DRENTHE - Gedeputeerde Staten stellen aan Provinciale Staten voor om een bedrag van €6,5 miljoen beschikbaar te stellen voor een ‘Vitaliteitsfonds Drentse vakantieparken’. Doel is het realiseren van een kwaliteitsverbetering in het aanbod van vakantieparken in Drenthe. De sector kan daardoor beter aansluiten op de vraag en bestedingen en werkgelegenheid worden gestimuleerd.

Ga door met lezen van "Vitaliteitsfonds voor vitalere vakantieparken in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
ZUIDWOLDE - Zelfs in de winter zijn er bloeiende planten te vinden. Liefhebbers kunnen 27 december om 13.30 uur op jacht naar de winterbloeiers onder begeleiding van de plantenwerkgroep van Natuurvereniging Zuidwolde. De startplaats is de Vlindertuin op het volkstuinencomplex in Zuidwolde (ingang aan de Westerveldseweg of achter Waardeel nr. 4).

Ga door met lezen van "Eindejaarsplantenexcursie in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
REGIO - Rijkswaterstaat is op het depot in Staphorst druk met het vullen van de strooiwagens met zout. Er werd tijdens de sneeuwval druk gestrooid om de wegen berijdbaar te houden. Op de A28/A32 kon auto's niet harder dan 40 km. Het KNMI heeft voor vanavond een weeralarm afgekondigd. Voor Drenthe & Groningen code oranje. Er werd al gewaarschuwd voor grootschalige gladheid. Het verkeer moet ook Zondag op maandag nacht rekening houden met zeer gladde wegen door deze sneeuw. Rijkswaterstaat adviseert mensen zo veel mogelijke thuis te blijven en niet de weg op te gegaan.


Foto: Arjan Tien – www.112Fotografiemedia.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!