'

Dec 12

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12
REGIO - Tentoonstellingsvereniging De Zuidwesthoek organiseert voor de 29ste keer de Winteravondshow. De inmiddels al jaren bekende veekeuring voor jong en oud vindt plaats op vrijdagavond 15 december, vanaf 18.30 bij loonbedrijf Pieter van der Linde, te Wanneperveen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Winteravondshow De Zuidwesthoek voor 29e keer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12
REGIO - Mooi Wark trekt de aanvraag van een faillissement van boekingskantoor Holties in Ruinen. Het boekingskantoor heeft vlak voor de zitting 100.000 euro betaald aan de Drentse band, CD Hal Ruinen, EKO Geluid & Licht Techniek en Buma. Holties zou tienduizenden euro’s verschuldigd zijn aan de vier partijen. De eisers dienden begin november een faillissementsaanvraag in van boekingskantoor Holties. Bron: RTV Drenthe

Ga door met lezen van "Holties betaalt 100.000 euro aan Mooi Wark en drie andere schuldeisers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12
RUINEN - Onlangs is in Ruinen een nieuwe vrijwilligersgroep gestart onder de naam ‘Landschapsbrigade Ruinen’. De groep met zes enthousiaste vrijwilligers gaat de komende maanden geregeld aan de slag met het onderhouden en opknappen van de natuur en het landschap rondom Ruinen. Hierbij kunnen ze nog wat hulp gebruiken! Wilt u de handen uit de mouwen steken en u aansluiten bij de groep? Neem dan contact op met Stefan Pronk van Landschapsbeheer Drenthe.

Ga door met lezen van "Landschapsbrigade Ruinen steekt de handen uit de mouwen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12
RUINEN - Dinsdag 12 december organiseert het bestuur van Ouderensoos Ruinen een informatieve en gezellige middag in dorpshuis ’t Neie Punt. Deze middag zal gevuld worden met 2 sprekers. Sprekers die een belangrijke rol hebben in het dorp Ruinen!

Ga door met lezen van "Wijkagent en bibliotheek op bezoek bij ouderensoos in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12
RUINERWOLD - Zoals het ook al wel bekend zal zijn, is dat mijn lieve kanjer Milan zijn strijd tegen EDS vaattype na bijna 4 maanden heeft moeten op geven. Mijn strijd ga ik voort zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar EDS. https://www.doneeractie.nl/help-eds-vaattype-de-wereld-uit/-15493

Geplaatst door B S

Tweet This!