'

Dec 13
DE WOLDEN - Mevrouw Mariam Mohammadi (30 jaar), de heer Omid Waleed Elias (44 jaar) en mevrouw Inas Riyadh Al-Rassam (38 jaar) en hun 2 kinderen, de heer Oday Waleed Elias (47 jaar) en mevrouw Maysoon Muwafak Al-Loos (43 jaar) en mevrouw Iqra Ali Mohamud (31 jaar) en haar 2 kinderen ontvangen vrijdag 15 december het Nederlanderschap.

Ga door met lezen van "Tien inwoners van De Wolden krijgen het Nederlanderschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
RUINEN - Het bruist tijdens de kerstvakantie in bezoekerscentrum Dwingelderveld. Iedere dag is er een activiteit of excursie waaraan je kan deelnemen. Er zijn kinderactiviteiten, zoals braakballen pluizen en vogelsnacks maken, maar ook huifkartochten en wandelingen met een boswachter van Natuurmonumenten. Het bezoekerscentrum aan de Benderse 22 in Ruinen is in de kerstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur behalve op eerste kerstdag. Tijdens de jaarwisseling zijn er afwijkende openingstijden. Meer informatie en aanmelden voor de activiteiten en excursies kan op www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld.


Foto: Natuurmonumenten – Rene Koster

Ga door met lezen van "Poppentheater, braakballen pluizen en vogelsnacks maken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
ZUIDWOLDE - Van dinsdag 26 december t/m vrijdag 29 december kunt u in Museum De Wemme in Zuidwolde heel gewone, maar ook zeer bijzondere verzamelingen bekijken. Het museum is speciaal hiervoor geopend tussen Kerst en Oud en Nieuw van 13.30 en 16.30 uur. De toegang is gratis.

Ga door met lezen van "'Verrassend Verzameld' vier dagen in De Wemme"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
REGIO - Het molenaarsambacht is ingeschreven op de Representatieve Lijst van immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid bij Unesco. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens de vergadering van het Comité van het Unesco-verdrag in Zuid-Korea. Nederlandse molenaars zijn naar Zuid-Korea afgereisd om het goede nieuws in ontvangst te nemen.


Ga door met lezen van "Molenaarsambacht ingeschreven op Unesco-lijst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
RUINERWOLD - Coop Koetsier houdt samen met Reinders Vuurwerk Ruinerwold een speciale spaaractie voor vuurwerk. Bij besteding van elke 10 euro ontvang je een zegel, bij het inleveren van een volle spaarkaart ontvang je tot 25 procent korting op een vuurwerkpakket. Er kan gekozen worden tussen vijf pakketten uit verschillende prijsklassen.

Ga door met lezen van "Actie van Koetsier en Reinders Vuurwerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!