'

Dec 14
RUINEN - De Protestantse gemeente van Ruinen houdt voor de deerde keer ene Top-2000dienst. Na de buitengewoon enthousiast ontvangen eerste twee afleveringen, roept de gemeente iedereen op ook dit jaar weer titels van liederen aan te leveren waaruit de dienst kan worden samengesteld.

Ga door met lezen van "Lever liedjes aan voor de Top 2000 dienst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14
IJHORST / DE WIJK - De jaarlijkse kerstwandeling wordt dit jaar gehouden op zondagmiddag 17 december. Vertrek tussen 13.30 uur en 14.00 uur vanaf De Reesthof, naast de kerk in IJhorst. De kosten zijn voor volwassenen 2 euro, kinderen tot 12 jaar zijn gratis.


Foto: Natuurmonumenten/ Laurence Delderfield

Ga door met lezen van "Kerstwandeling Protestantse Gemeente"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14
DRENTHE - Begin volgend jaar organiseren Kunst & Cultuur en Stichting Beeldruimte twee grote kunsttentoonstellingen, waarvoor zowel professionele als amateur beeldend kunstenaars uit Drenthe en Overijssel werk kunnen inleveren. Het thema van de tentoonstellingen is Identitijd; identiteit versus tijd. Naast schilderijen en sculpturen zijn ook installaties, design, mode, tekeningen, video’s en foto’s welkom. Kunstwerken voor de exposities kunnen in Drenthe tot donderdag 8 februari 2018 worden aangemeld op www.kunstencultuur.nl. (Directe link: http://www.kcdr.nl/projecten/identitijd/ )

Ga door met lezen van "Kunstenaars gezocht voor tentoonstelling 'Identitijd'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14
DE WOLDEN - Tijdens de Algemene Leden Vergadering van het CDA De Wolden op 13 december is Karin Brouwer gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen, die in maart 2018 worden gehouden. De voordracht van zowel de selectiecommissie als van het CDA-bestuur was unaniem. De ledenvergadering stelde tevens de kandidatenlijst vast. Er is een goede mix van ervaren en nieuwe kandidaten.

Ga door met lezen van "Karin Brouwer lijsttrekker CDA De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14
RUINERWOLD - Vrouwenkoor Capriccio onder leiding van Claartje van Dokkum en het Meppeler Mannenkoor onder leiding van Roelof Bosma geven zondag 17 december een kerstconcert in de Nederlands Hervormde kerk Blijdenstein in Ruinerwold, elk met een bijzonder en sfeervol kerstrepertoire.

Ga door met lezen van "Sfeervol concert in Blijdenstein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14

Geplaatst door B S

Tweet This!