'

Dec 15
DE WIJK - Zoals ieder jaar wordt er door de Business Club Wacker de traditionele Oudejaarsborrel georganiseerd. Op zondag 31 december knallen wij weer het oude jaar uit. Vanaf 14:30 uur staat er een hapje en een drankje voor u klaar in de kantine van v.v. Wacker. Het is niet alleen voor leden van Wacker, BCW, supporters, familie, vrienden en sponsoren! Iedereen, jong en oud is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ook al bent u in het geheel geen lid van BCW en/of Wacker dat maakt niets uit zo benadrukt BCW.

Ga door met lezen van "Oudejaarsborrel en Vuurwerkspektakel 31 december"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 15
DRENTHE - In de vandaag gepubliceerde MBO-Keuzegids editie 2018 staat Drenthe College op een 20e plaats; daarmee realiseert DC een bescheiden stijging ten opzichte van vorig jaar toen een 22e plek werd bezet. Het rapportcijfer is gestegen naar 61,8 punten.

Ga door met lezen van "Drenthe College stijgt in Keuzegids"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 15
RUINERWOLD - Op zondag 17 december geven het Vrouwenkoor Capriccio onder leiding van Claartje van Dokkum en het Meppeler Mannenkoor onder leiding van Roelof Bosma een Kerstconcert in N.H. kerk Blijdenstein in Ruinerwold, elk met een bijzonder en sfeervol kerstrepertoire.

Ga door met lezen van "Kerstconcert Capriccio en het Meppeler Mannenkoor"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 15
BERGHUIZEN - In de Gereformeerde kerk in Berghuizen wordt zondag 17 december om 10.00 uur een (advents)zangdienst gehouden. Voorganger is ds. J.W. Muis. Organist Ronald Knol uit Dwingeloo en pianist Harold Kooij uit Zuidveen verlenen muzikale medewerking. Zij hebben dezelfde passie in de muziek en voelen elkaar naadloos aan, zodat de improvisaties heel natuurlijk ontstaan.

Geplaatst door B S

Tweet This!