'

Dec 16
MEPPEL - De VVD in Meppel is teleurgesteld over het feit dat er wederom geen grote kerstboom in het centrum van de stad te vinden is. Daarom heeft de fractie besloten om zelf dan maar een boom te regelen en deze op het Kerkplein te plaatsen. In de boom hangen kerstballen met de tekst ‘Gezellige kerst in Meppel namens de VVD’.

Ga door met lezen van "VVD zorgt zelf voor kerstboom in centrum Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 16
Opleiding Logistiek al 6 jaar nummer 1 volgens Keuzegids mbo 2018

HOOGEVEEN – Het Alfa-college staat opnieuw in de top van beste ROC’s in Nederland, volgens de vandaag gepubliceerde Keuzegids mbo 2018. Met de zesde plaats op de ranglijst van brede mbo-scholen is het Alfa-college het beste ROC van Noord-Nederland. Op zeven vakgebieden krijgt het Alfa-college het predicaat topopleiding. De opleidingen Sport & Bewegen, Medisch assistent en Kapper krijgen het zegel van topopleiding voor het vierde achtereenvolgende jaar toegekend. De opleiding Logistiek in Hoogeveen en Hardenberg staat voor het zesde jaar op rij op de eerste plaats in de Keuzegids.

Ga door met lezen van "Alfa-college beste ROC van Noord-Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 16
DE WIJK - Bibliotheek De Wijk is open op dinsdag 19 december, donderdag 21 december, vrijdag 22 december en vrijdag 29 december. In het nieuwe jaar is de Bibliotheek weer gewoon geopend vanaf dinsdag 2 januari. Het bestuur en de medewerkers van de Bibliotheek wensen iedereen prettige feestdagen en een mooi leesjaar!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 16

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 16
DRENTHE - Het Drents Museum organiseert voor jong en oud in de kerstvakantie een aantal activiteiten. Zo kunnen museumbezoekers op tweede kerstdag (dinsdag 26 december 2017) in een multimediale voorstelling een reis om de wereld maken. Zaterdag 23 december worden bezoekers van het Drents Museum om 15.45 uur getrakteerd op een korte preview van de theater- en muziekvoorstelling Once Upon a Dream. Verder zijn ook in de kerstvakantie gratis lezingen en de familieroute bij de tentoonstelling The American Dream te volgen.

Ga door met lezen van "Muziek, theater en meer in de kerstvakantie in het Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!