'

Dec 18
RUINERWOLD - Op een koude, maar zonnige zondagmiddag wachtte Ruinerwold de laatste wedstrijd voor de winterstop. Tegenstander betrof Erica, een ploeg met een groot verleden in voornamelijk de Eerste Klasse. Erica speelt dit seizoen onder leiding van Claus Boekweg, die jarenlang profvoetballer was bij onder andere FC Groningen en ook speler en trainer van Alcides is geweest. Een bekende naam dus voor een ieder, met uitzondering van Marnix Brand.

Ga door met lezen van "Ruinerwold en Erica delen de punten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
DE WIJK - Bij Shell Timmerman was het de afgelopen dagen een drukte van belang tijdens de actiedagen. Met extra scherpe brandstofprijzen, servicetanken en gratis mokken vanaf 20 liter tanken. Sinds 1 december is het tankstation overgenomen door Van Staveren N.V.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
DE WOLDEN - Deze winter worden bij gladheid de fietspaden in De Wolden voor het eerst gesproeid alleen met pekelwater. Sproeien is een tamelijke nieuwe manier van gladheid bestrijden. Tot vorig jaar had De Wolden twee fietspadstrooiers die zout strooiden. Bij het strooien met zout, zowel nat als droog, moeten de wielen van fietsen en auto’s het zout verdelen over de rijbaan. Fietsers rijden vaak in het midden van het fietspad. Hierdoor wordt een strook van maximaal dertig centimeter schoon. Door pekelwater te sproeien, in combinatie met borstelen, worden fietspaden over de volledige breedte schoongemaakt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
RUINEN - Wie op het punt staat zijn huis in te richten, of op zoek is naar een nieuw interieur moet zeker even bij Snoeken in Ruinen gaan kijken. Dit familiebedrijf gerund door de broers Han en Vinsent Snoeken biedt het gemak van alles onder een dak. In de vernieuwde showroom is er keuze uit een breed assortiment meubelen, bedden, gordijnen, vloeren, tapijt en binnen en buiten zonwering.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Snoeken Ruinen komt met eigen huismerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
ZUIDWOLDE - Op de eerste zondag na Nieuwjaar, op 7 januari, organiseert Natuurvereniging Zuidwolde een wandeling rond gebied Schrapveen en Paardelanden. Onderweg krijgen deelnemers een uitleg over de geschiedenis en het beheer van dit rijke natuurlijke weidegebied.

Ga door met lezen van "Wandelen rond Schrapveen en Paardelanden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
DE WOLDEN - De nieuwe milieustraat begint na het aanbrengen van asfalt, lichtmasten en hekwerk nu echt vorm te krijgen. Deze week wordt het stortbordes aangebracht, daarna wordt het beheerdersonderkomen en het depot voor klein chemisch afval geplaatst.

Ga door met lezen van "Werkzaamheden milieustraat De Wolden in volle gang "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
REGIO - Het bestuur had er ook dit jaar alles aan gedaan om er een mooie avond van te maken en het resultaat was navenant. De winteravondshow van ‘De Zuidwesthoek’ werd dit jaar voor de 29e keer gehouden en is intussen wijd en zijd bekend én vermaard om de sfeervolle ambiance en gezelligheid. De enorme hal werd in kerstsfeer gebracht door leerlingen van Terra Meppel, wat de gemoedelijkheid nog eens extra benadrukte. Koeienliefhebbers komen maar wat graag naar de winteravondshow van ‘De Zuidwesthoek’ want er is voor elk wat wils, van jong tot oud.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Zuidwesthoek tentoonstelling zeer goed bezocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
RUINERWOLD - Woensdag 27 december ben je van harte welkom op de Oliebollen Bingo bij de Drentse Koe in Ruinerwold. Tussen 14 en 16 uur worden diverse rondes gespeeld en maak je o.a. kans op een jaarabonnement voor De Drentse Koe. Deelname is inbegrepen in de reguliere entree. Je hoeft je niet aan te melden en de oliebollen staan klaar!

Geplaatst door B S

Tweet This!