'

Dec 19
DRENTHE - Journalist en presentator Jacques d'Ancona heeft zich opnieuw verbonden aan het culturele seniorenproject Gekleurd Grijs. D’Ancona gaat zijn naam inzetten om het project nog meer bekendheid te geven en senioren te stimuleren deel te nemen aan kunstzinnige activiteiten.

Ga door met lezen van "Jacques d'Ancona opnieuw ambassadeur Gekleurd Grijs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 19
Klik hier of op de folder om de folder te bekijken.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 19
DRENTHE - Op donderdagmiddag 11 januari 2018 is er een bijeenkomst over de kansen van het aantrekken van meer Duitse gasten. Ondernemers uit Zuidwest Drenthe en andere geĂ¯nteresseerden zijn van harte welkom.

Ga door met lezen van "Ondernemersbijeenkomst: wat zijn de kansen voor mijn bedrijf? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 19
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 6 januari kunnen liefhebbers met de Vlinderwerkgroep van Natuurvereniging Zuidwolde op pad om eitjes van de Sleedoornpage te zoeken. De start is om 10.00 uur bij de Vlindertuin aan het Westerveldsepad in Zuidwolde. Een tweede biotoop die deze dag wordt onderzocht, ligt aan de Slagendijk.

Ga door met lezen van "Op zoek naar vlindereitjes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 19
DRENTHE - De Regiotaxi Zuidwest Drenthe draait jaarlijks overuren rond de feestdagen. Veel inwoners van Hoogeveen/De Wolden willen op dezelfde momenten op bezoek bij familie, vrienden of kennissen. Wilt u rond de kerst en oud en nieuw gebruik maken van de Regiotaxi? Reserveer dan op tijd!

Ga door met lezen van "Collectief vervoer rond kerstdagen en jaarwisseling "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 19
DE WIJK - Duik voor Doelen. Zo heet de Nieuwjaarsduik, die motorclub de Antrappers uit De Wijk op maandag 1 januari 2018 gaat organiseren. Het is inmiddels de veertiende keer dat deze duik gaat plaats vinden. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst. Voor De Wijk is dat voor Stichting Sint in De Wijk. Die elk jaar het Sinterklaasfeest in De Wijk willen blijven organiseren. Voor IJhorst is dit voor de bouw van een uitkijktoren in het Reestdal door de Dorpsraad.

Nieuwjaarsduik 1-1- 2016 (13)A
Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Duiken voor goede doelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 19
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden organiseert op dinsdag 9 januari 2018 haar jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting. Alle inwoners, ondernemers en afgevaardigden van verenigingen en instellingen zijn van harte uitgenodigd om te toasten op het nieuwe jaar.

Ga door met lezen van "Nieuwjaarsontmoeting op dinsdag 9 januari 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!