'

Dec 20
ECHTEN - ‘t Huus met de Belle in Echten houdt donderdag 28 december 2017 de oudejaarswandeling ‘Stappen veur euliekrappen’. Een gezellige familiewandeling van 6 of 12 kilometer met onderweg een verhaal, een lekker bakje koffie en natuurlijk een heerlijke oliebol. De start is van 10.00 uur tot 14.00 uur bij het Huus met de Belle aan de Zuidwolderweg 2A. Voor meer informatie: ’t Huus met de Belle (0528) 250806 of via mail huus141@hetnet.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
RUINERWOLD - Koop en Coba Karsten en Albertje Steenbergen hebben dinsdag 19 december afscheid genomen als vrijwilligers in het Vonder. Ze hebben dit jaren met veel plezier gedaan.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
KOEKANGE - Reuring deed vrijdagavond Koekange aan. Koop Drost, Jaap Wieken en Ciska den Uijl zorgden tijdens de eerste voorstelling buiten Zuidwolde, waar het allemaal begon, voor een mooi programma waar smakelijk om gelachen werd. Dit keer geen conference over Zuidwolde alleen, dan hadden ze ook niet naar Koekange hoeven komen, maar over de hele provincie Drenthe, de zuidwesthoek in het bijzonder. Liefhebbers van een goede oudejaarsconference kunnen nog terecht in Zuidwolde (22 en 23 december), de Tamboer in Hoogeveen (29 december) en in Fort (30 december). Er zijn nog kaarten voor, ook aan de zaal.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
DE WOLDEN - De leden van PvdA De Wolden hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 definitief vastgesteld. Tijdens de algemene ledenvergadering gisteren in Koekange is het enthousiaste team van 19 mensen bepaald.Ga door met lezen van "Mark Turksma lijsttrekker voor PvdA De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
ECHTEN - De ruilverkaveling rond Zuidwolde is na meer dan twintig jaar werk officieel afgesloten. De leden van de bestuurscommissie die de ruilverkaveling rond Zuidwolde regelden, kregen vrijdagmorgen in De Molenhoeve in Echten allemaal ontslag van gedeputeerde Henk Jumelet.

Ga door met lezen van "Ruilverkaveling Zuidwolde is klaar na ruim twintig jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
DE WOLDEN - Wat vindt u van de nieuwe werkwijze van gemeenteraad De Wolden: 3DeWolden? Meldt u aan voor het onderzoek van de gemeenteraad! Hebt u een dialoogbijeenkomst van gemeenteraad De Wolden bijgewoond? Wij zoeken inwoners die mee willen werken aan een schriftelijke enquête, waarin het contact van raadsleden met inwoners van onze gemeente centraal staat.

Ga door met lezen van "Mee werken aan schriftelijke enquête"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
RUINERWOLD - Gerard Slomp, wie kent hem niet, is al 45 jaar bestuurslid van de IJsclub in Ruinerwold. Vorig jaar kwam Gerard nog in het nieuws, doordat hij met veegmachine en al door het ijs zakte van de ijsbaan. Gelukkig liep dat allemaal goed af. Tijdens de jaarvergadering werd de jubilaris in het zonnetje gezet met een bos bloemen en pakketje.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
DE WOLDEN - De afgelopen tijd is het onderwerp ‘integriteit’ regelmatig in het landelijke nieuws verschenen. Naar aanleiding van deze nieuwsberichten bent u misschien nieuwsgierig geworden naar het integriteitsbeleid van bestuurders van De Wolden. Burgemeester Roger de Groot vindt integriteit een zeer belangrijk thema en legt graag uit dat de raad en het college van De Wolden hier zorgvuldig mee omgaan.

Ga door met lezen van "Woldense aanpak bestuurlijke integriteit"

Geplaatst door B S

Tweet This!