'

Dec 21
RUINERWOLD - Dorpshuis De Buddingehof organiseert zaterdagavond 23 december een pokertoernooi. De aanvang is 19.30 uur. Zaal open om 19.00 uur. De buy in is Euro 30,- + 10,- fee, waarvoor je een gratis drankje + een hapje tussendoor krijgt. Je beginstack is 10.000 fiches. De blinds zijn 15 min.

Ga door met lezen van "Pokertoernooi in de Buddingehof"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 21
RUINERWOLD - Buiten was het koud en donker, binnen, in Café Oosteinde was het warm en gezellig. De boom stond te stralen, de kaarsjes brandden, de zaal was mooi versierd door de dames uit de Schoolstraat en Binnendijkshof. Zij verzorgden dit jaar de kerstavond op 20 december. Blikvanger was, naast de kerstboom, de mooie oude kerststal voor in de zaal.Ga door met lezen van "Kerstavond Vrouwen van Nu Oosteinde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 21
REGIO - Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Ga door met lezen van "NLdoet, 9 en 10 maart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 21
ZUIDWOLDE - Donderdag 18 januari vindt er een avond plaats voor mensen die graag iets samen met een ander willen ondernemen. Er zijn mensen die alleengaand zijn en andere interesses dan hun vrienden hebben. Of mensen die iemand hebben verloren waarmee zij iets ondernamen. Mensen die een zieke partner hebben waardoor ze niet iets samen kunnen ondernemen of andere interesses dan hun partner hebben.

Ga door met lezen van "Eerste ‘Samen doen’ bijeenkomst in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 21
HOOGEVEEN - Instrumentale en vocale leerlingen en docenten van Scala Centrum voor de Kunsten verzorgen woensdag 20 december vanaf 19.30 uur een sfeervol en afwisselend kerstconcert in Theater De Tamboer in Hoogeveen. Solisten, kleine en grote ensembles wisselen elkaar af met muziek en liederen die het publiek in winterse sferen meevoeren.

Ga door met lezen van "Leerlingen spelen in Scala’s Xmas"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 21
RUINERWOLD - Traditioneel is er op eerste kerstdag weer live muziek bij café Centraal in Ruinerwold. Feestrockband 'N Keer Wat Aanders (NKWA) gaat er op maandag 25 december een swingend en spetterend feest van maken. Sinds 2005 maakt deze maffe band de Nederlandse podia onveilig met een verzameling hits uit binnen- en buitenland, gebracht met kolderieke capriolen en veel, heel veel lol.


Ga door met lezen van "Feestrockband 'N Keer Wat Aanders op 1e kerstdag bij Centraal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 21
RUINERWOLD - Museumboerderij de Karstenhoeve is bezig met het restaureren en conserveren van de koetsen en rijtuigen. Voor het opnieuw bekleden van de huif van de Drentsche verenwagen hebben we oud grof geweven linnen nodig van minimaal 90 cm breed zonder naad. Mocht u nog van deze stof hebben, zou u dan contact op willen nemen met Jan van Calker, tel. nr. 0610606503

Geplaatst door B S

Tweet This!