'

Dec 24
DE WOLDEN - De website www.actiefnaschooltijd.nl is dé verzamelplaats voor alle naschoolse activiteiten voor leerlingen van het basisonderwijs uit gemeente De Wolden. Met enige regelmaat krijgen of vragen we tips en verbeterpunten aan kinderen, ouders en aanbieders. Al deze verbeterpunten zijn nu verwerkt tot een vernieuwde en nog beter werkende website.

Ga door met lezen van "Actiefnaschooltijd.nl krijgt grote update"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 24
ALTEVEER / KERKENVELD - Plaatselijk belang organiseert in samenwerking met de sportfunctionaris van gemeente De Wolden een fit-test. De test laat zien hoe fit en gezond de deelnemers zijn en wat ze kunnen doen om hun conditie te behouden of te verbeteren. Doel van de fit-test is senioren structureel te laten bewegen.

Ga door met lezen van "Fit en gezond in Alteveer-Kerkenveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 24
ZUIDWOLDE - Sinds 3 juli 2017 is de milieustraat aan de Nijverheidsweg 36 in Zuidwolde gesloten. De milieustraat wordt uitgebreid en gemoderniseerd. Naar verwachting gaat de nieuwe milieustraat begin 2018 open.

Ga door met lezen van "Area-milieustraat Hoogeveen in de kerstvakantie normaal geopend "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 24
OOSTEINDE - De Imkervereniging Ruinen e.o. heeft zaterdag 23 december een bijenboom aangeboden aan de Belangenvereniging Oosteinde. De bijenhouders vragen hiermee aandacht voor de drachtomstandigheden van bijen, wilde bijen en andere vliegende insecten.Ga door met lezen van "Plaatsen Bijenboom in Oosteinde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 24
ZUIDWOLDE - Van dinsdag 26 december t/m vrijdag 29 december kunt u in Museum De Wemme in Zuidwolde heel gewone, maar ook zeer bijzondere verzamelingen bekijken. Het museum is speciaal hiervoor geopend tussen Kerst en Oud en Nieuw van 13.30 en 16.30 uur. De toegang is gratis.

Ga door met lezen van "'Verrassend Verzameld' vier dagen in De Wemme"

Geplaatst door B S

Tweet This!