'

Dec 27
DE WIJK - WBC is een gezellige club die iedere donderdagavond bridgers, gevorderden en beginners, de mogelijkheid biedt om het bridgespel te beoefenen. Van eind september tot eind mei wordt er competitie gespeeld. In de zomermaanden is er vrij bridgen en mogen ook niet-leden tegen een vergoeding van € 1,50 per persoon met ons meedoen.

Ga door met lezen van "Zin om te Bridgen?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
ZUIDWOLDE - Tweede Kerstdag was dit jaar de enige dag sinds tijden met heel even de zon! En uitgerekend die dag konden de kerstkilo’s eraf gewandeld worden bij Museum De Wemme in Zuidwolde. De ongeveer 750 wandelaars hebben genoten van dit zonnetje en de twee prachtige routes. Jammer genoeg waren er ook af en toe pittige buien en samen met de harde wind was het dan bar koud. Maar echte wandelaars laten zich daardoor niet afschrikken.


Ga door met lezen van "De kerstkilo’s zijn er af in Zuidwolde!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
RUINERWOLD - Klaverjassen en Jokeren is weer mogelijk op 29 december in De Buddingehof te Ruinerwold. Tijdstip: vanaf 19.30 uur inschrijven 20.00 uur start. Inschrijfgeld: 4 euro (direct betalen) Er vallen mooie vleesprijzen te winnen en daarnaast is er ook een verloting.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
DE WIJK - Ongeveer 650 mensen hebben op tweede kerstdag genoten van de kerstwandeling door het Reestdal, die dit jaar voor de 25e keer georganiseerd werd door Tourist Info Het Reestdal. De deelnemers konden kiezen tussen een lange route van 11 kilometer en een korte route van 6 kilometer.Ga door met lezen van "Wandelaars genieten van het Reestdal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
REGIO - Ook dit jaar organiseren de voetbalverenigingen Rouveen, Staphorst en WIJC weer het alom bekende RIJS-toernooi. Op donderdag 28 en vrijdag 29 december strijden de teams om een plaats in de finale. De finale-avond op vrijdag 29 december vanaf 18:00 uur zal een groot spektakel worden.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
ANSEN - Dit seizoen speelt toneelvereniging De Boemerang uit Ansen het hilarische stuk van Henk Roede, Hielemaol Hoteldebotel. Dat gebeurt niet meer dit jaar, maar op 17 februari. De rollen worden gespeeld door Jan Steenbergen, Janet Wormgoor, Alie Broekman, Roelie Boverhof, Jan Vriend, Gerda Tissingh, Arend van Dijk, Marian Gritter, Inge Wiekema, Gert-Jan van den Bosch en er zijn dit jaar debuutrollen voor Nina Scholing en Jan Middelbrink. Jeannet Joosten en Marja Mendel doen regie en souffleren.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
DE WOLDEN - Oudejaarsdag: dé dag voor het traditionele #carbid schieten in #DeWolden. Een mooie traditie, maar doe het wel veilig! Bekijk dit filmpje voor de regels en de beste tips:


(Filmpje gemaakt door @MultieBuldtie)

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
DE WIJK - De Dorpsstraat in de Wijk staat een metamorfose te wachten. Niet alleen als de reconstructie van de doorgaande weg komend jaar wordt aangepakt, ook door de nieuwbouw van Modewereld Van de Belt. Het bedrijf breidt uit en verdubbelt het winkeloppervlak. Bovendien komen er op de eerste en tweede verdieping acht appartementen.


Achief BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Appartementen boven Modewereld"

Geplaatst door B S

Tweet This!