'

Dec 30
ALTEVEER - Omdat bewegen zo belangrijk is voor iedereen en het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker wordt, krijgt iedere 60+er in en rondom Alteveer-Kerkenveld in week 2 van 2018 een uitnodiging voor een Fit-test op maandag 19 februari van 14.00 tot 17.00 uur in dorpshuis De Alke.

Ga door met lezen van "Fit en gezond blijven"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
RUINEN - Onlangs heeft de Bijenhoudersvereniging de bijen in de verenigingsstal bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in de Benderse in Ruinen behandeld tegen de varromijt, een behandeling die noodzakelijk is om gezonde volken te krijgen en te houden. De varroamijt leeft van het bloed van een bij en plant zich voor in een gesloten cel. In die cel zuigen de jonge mijten de larve - die in de cel zit - leeg zodat de jonge bij misvormd ter wereld komt.

Ga door met lezen van "Volgende jaar gezonde bijen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
DE WIJK - Vrijdag 22 december kon de voorzitter van de seniorenvereniging De Wolden 88 leden verwelkomen op de kerstmiddag in de Havezate in De Wijk. De zeer geslaagde middag werd verzorgd door de familie Tuinman uit Genemuiden met Nederlands talige kerstliederen afgewisseld met gedichten en een kerstverhaal. Na afloop hadden de medewerksters van de Havezate een heerlijk buffet voor ons klaar gemaakt. Op 20 januari komen de leden weer bijeen voor de Nieuwjaars borrel in de Schakel te Koekange. De verdere verzorging is in handen van het Uffelter mannenkoor.

Geplaatst door B S

Tweet This!