'

Mei 19
MEPPEL - Op 27 mei 2017 vindt voor het eerst in Meppel een grote en gezellige Single Party plaats. Voor singles vanaf 35 jaar , uit Meppel en wijde omgeving. Stichting Activiteiten Singles houdt dit soort avonden al jaren in Grolloo en is daar zeer succesvol. Tussen de 120 en 140 singles gaan daar elke maand een avond uit. Andere singles ontmoeten en lekker dansen op de muziek van DJ,s 4Party die de oude disco hits draait, maar ook de hits van nu, soul, country, wat stijldansen, kortom voor iedereen wordt er wel iets gedraaid.
Wil iemand niet dansen dan kan men plaats nemen aan de bar of aan de tafels. Gewoon gezellig kletsen met andere singles. Het is een kans om lekker uit te gaan en om eventueel iemand te ontmoeten waar het mee klikt. Veel singles houden niet van daten .Die geloven in liefde op het eerste gezicht. En dat gebeurt vaak in Grolloo : mensen vinden elkaar. Maar niet iedereen komt om een partner te zoeken. Er zijn ook singles die het zelf prima voor elkaar hebben in hun leven en gewoon lekker uit willen gaan in een veilige omgeving. Nu dus ook in Meppel in ZIZO. De avonden beginnen om 20.30 en duren tot ongeveer 01.00 uur. Meer info: 0528-373039, www.singleparty-grolloo.nl of facebook: Single Party Meppel.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA