'

Jan 1
ZUIDWOLDE - Een camper en een schuurtje zijn Nieuwjaars ochtend in Zuidwolde afgebrand. Over het ontstaan van het vuur is niets bekend. De brandweer heeft de vlammen gedoofd. Van het voertuig restte alleen nog het karkas. Ook de schuur werd onherstelbaar beschadigd.


Foto: Arjan Tien - www.112Fotografiemedia.nl .

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 1
DE WIJK - De traditionele Nieuwjaarsduik in de Reest was behoorlijk fris dit jaar. Naar schatting honderd personen waagden zich aan een sprong in het koude water. Het water was met een graadje of 4 -5 behoorlijk koud maar volgens de deelnemers prima te doen.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Duik in het ijskoude water van de Reest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 1
RUINERWOLD - Het bestuur van KIOS wenst iedereen een goede jaarwisseling en een sportief, spetterend en vooral gezond 2018. Alle vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet in 2017. Samen met onze leden (en ouders van) en alle vrienden van KIOS gaan we proberen van 2018 een nog mooier jaar te maken en gaan we op weg naar het 100 jarig jubileum in 2020!

Ga door met lezen van "Nieuwjaarsbingo KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 1

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 1
Doe mee met onze enquête!

DE WOLDEN - Gemeente De Wolden is continu op zoek naar hoe ons werk beter aansluit op uw wensen. Wie kan dit beter bepalen dan u zelf? Daarom nodigt de gemeente u in januari uit om mee te doen aan een enquête over de gemeentebegroting van De Wolden. De enquête gaat niet over de inhoud van de begroting. De vragen gaan bijvoorbeeld over hoe u geïnformeerd wilt worden. En over hoeveel invloed u zou willen hebben op de uitgaven van de gemeente.

Ga door met lezen van "Wilt u meedenken over de begroting? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 1
DE WOLDEN - De redactie van Weblog-dewolden.nl wenst iedereen een gezond en gelukkig nieuw jaar.

Geplaatst door B S

Tweet This!