'

Jan 3
ECHTEN - 2018 is een feit! Wil je de kans om je dorpsgenoten een super goed 2018 te wensen niet voorbij laten gaan of wil je samen nog even terug kijken op 2017? Dat kan! Op 12 januari is er de nieuwjaarsborrel voor jong en oud in D'Olde Karke. Tijd vanaf 21.00 uur tot 24.00 uur. Aanmelden kan bij Mariska Bloemberg via marisk_bloemberg@hotmail.com of 06-40611049. Graag voor 9 januari i.v.m. de catering.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
RUINEN - Het Dwingelderveld is de laatste jaren groter, natter en stiller geworden. Het Kloosterveld is hier een mooi voorbeeld van. Dankzij de vele neerslag van de afgelopen periode is het Kloosterveld nu erg nat. Gidsen van Natuurmonumenten nemen belangstellenden mee met de laarzenexcursie door het Kloosterveld.


foto: Rene Koster


Ga door met lezen van "Laarzenexcursies in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
ALTEVEER / KERKENVELD - Bewegen is belangrijk voor iedereen! Naar mate men ouder wordt, is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld organiseert samen met gemeente De Wolden een fitheidstest in februari 2018. Iedere 60+er in en rondom Alteveer-Kerkenveld krijgt, in de week van 8 januari, een uitnodiging voor de fitheidstest op maandag 19 februari van 14.00-17.00 uur in dorpshuis De Alke.

Ga door met lezen van "Fit en gezond in Alteveer-Kerkenveld "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
RUINEN - Hoog water, veel modder en hardwerkende mannen. Het beeld vorige week bij de schaapskooi in Ruinen, waar nu echt het credo van de laatste loodjes geldt. Half januari moet het meeste werk klaar zijn, in ieder geval de uitkijktoren is dan toegankelijk. De officiƫle opening staat nu gepland voor eind maart.

Ga door met lezen van "Schaapskooi Ruinen nadert voltooiing"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
DE WOLDEN - Vijf brievenbussen in de gemeente De Wolden worden per 13 januari verwijderd. Het gaat om de bussen Hoofdstraat 144a en Raadhuisstraat 16 in Zuidwolde, die aan de Alteveer 63 in Alteveer, Stapelerweg 2 in de Wijk en De Berken 2 in Koekange. PostNL past op die datum het netwerk van brievenbussen in Drenthe aan. De reden voor de verandering is dat steeds minder post wordt verstuurd.

Geplaatst door B S

Tweet This!