'

Jan 4
OOSTEINDE - Leuke plannen voor je dorp of de vereniging, maar hoe kom je aan het geld om dat te financieren. Kom dan woensdag 24 februari naar Oosteinde want een fonds kan daarbij een oplossing bieden. De rol van fondsen wordt in onze maatschappij steeds groter. Steeds meer mensen ontdekken dat het mogelijk is om, naast subsidie van de overheid, financiering te krijgen vanuit het particulier initiatief. Voor een goede fondsaanvraag moet u rekening houden met een aantal zaken.

Ga door met lezen van "Workshop Fondsenwerving in De Kolonie te Oosteinde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
RUINERWOLD - Groep 8 van OBS de Dissel is kampioen van Drenthe geworden bij het trefbaltoernooi. Het Oelebrod uit Ruinen legde beslag op de tweede plaats.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
DRENTHE - Waarom schilderen kunstenaars alleen bekende steden? Die vraag stelde zich de Amsterdamse bankier Wim Berghuis (1930-2014) eind jaren tachtig. Voor de in Assen geboren Berghuis betekende dat het begin van een zoektocht naar kunstenaars die zijn geliefde stad Assen wilden vastleggen. Dat leidde tot een verzameling Asser stadsgezichten van ruim vijftig kunstenaars die hij opdracht gaf om de stad op het doek te vereeuwigen. Van 13 januari tot en met 24 juni 2018 presenteert het Drents Museum op de afdeling hedendaagse kunst onder de titel Monumentaal Assen een selectie uit deze veelzijdige collectie Asser stadsgezichten.

Ga door met lezen van "Stadsgezichten uit de schenking Dr. W.H. Berghuis "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
ECHTEN - 17 januari start de bridge cursus voor gevorderden, de cursus bestaat uit 10 lessen op de woensdag avond in 'd Olde Karke. Kosten €7,- per avond excl koffie/thee. Opgave voor 12 jan via acoldekarke@outlook.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
RUINERWOLD - Zondag 7 januari 2018 treedt The Dutch All Stars Jazz Band op tijdens het nieuwjaarsconcert in de Polletuin. De band bestaat uit zeer prominente topmusici uit Nederland. Alle bandleden komen van beroemde bands in Nederland, zoals de beroemde Ted Easton Jazz Band, Zij speelde in de Ted Easton Club met de "Big Shots" van de USA zoals Billy Butterfield, Bobby Hackett, Peanuts Hucko, Buddy Tate, Bud Freeman, Ralph Sutton, Al Grey, Dick Cary, Gene Connors, Wallace Davenport, Wild Bill Davidson, Vic Dickenson,Nat Gonella met het lied "Oh Monah",een hit in Holland, Joe Murányi - klarinettist Louis Armstrong’s All Stars.

Ga door met lezen van "Swingend Nieuwjaarsconcert in PolleTuin"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden organiseert twee inloopbijeenkomsten over jeugdhulp. De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners tevreden zijn over haar dienstverlening, ook als het gaat om de zorg voor jeugd.

Jongeren en hun ouders kunnen daarover meepraten op:
•maandag 15 januari van 19.30 tot 20.30 uur in welzijnscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde;
•dinsdag 16 januari van 16.00 tot 17.00 uur in dorpshuis Buddingehof in Ruinerwold;

Ga door met lezen van "Meepraten over jeugdhulp"

Geplaatst door B S

Tweet This!