'

Jan 5
RUINERWOLD - Ook in 2018 kunnen inwoners van Ruinerwold en omstreken terecht in Bibliotheek Ruinerwold voor al hun vragen op het gebied van digitale media. Inwoners die hulp nodig hebben met hun laptop, tablet, e-reader, smartphone of andere digitale media kunnen terecht bij het digitaal café.

Ga door met lezen van "Ook in 2018 digitaal inloopcafé in Bibliotheek "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
RUINEN - De Dwingelderveld-lezing van donderdag 18 januari, die wordt gegeven in bezoekerscentrum Dwingelderveld, staat in het teken van een actueel onderwerp: de stilte op het Nederlandse platteland. Stilte die wordt veroorzaakt doordat er nauwelijks meer vogels, dieren, en insecten te zien en te horen zijn. Burgers en natuurbeschermers maken zich daar grote zorgen over, en wijzen onder meer naar de grootschalige landbouw, verkeer en industrie als veroorzakers van de problemen.


foto: Niels Westra

Ga door met lezen van "Dwingelderveld-lezing 18 januari over Landschapspijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
RUINERWOLD - De Stichting Historie van Ruinerwold nodigt u uit voor de Nieuwjaarsvisite, op maandag 8 januari in het dorpshuis de Buddingehof in Ruinerwold. Thomasvaer en Pieternel zullen terugkijken op 2017, met diverse anekdotes. Aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), entree € 10,= (incl. consumpties). In de pauzes kunt u kijken naar een diapresentatie over Ruinerwold.

1DM35772
foto: Gerard de Groot

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
ZUIDWOLDE - Zondag 28 januari kan er gedanst worden in ontmoetingscentrum De Boerhoorn. Speciaal voor deze middag zullen Didi Bouwmeester en Ina Doldersum een workshop Line Dance gaan geven. De middag begint om 14.00 uur en is in ontmoetingscentrum De Boerhoorn. Entreekosten € 2.

Ga door met lezen van "Line Dance op zondagmiddag in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
ZUIDWOLDE - Na het succes van vorig jaar zal zaterdag 10 februari opnieuw in café Zuiderhof te Zuidwolde een jamsessie worden georganiseerd. Vorig jaar was er zoveel belangstelling voor de sessieavond dat er door organisatie Jamsessie Zuidwolde i.s.m. café Zuiderhof wederom een sessie georganiseerd wordt.


foto: F. Bennink/Compleet In Beeld

Ga door met lezen van "Jamsessie in café Zuiderhof te Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
ECHTEN - BHV cursus op dinsdag 30 Jan. om 20.00u, kosten €50,- middels factuur, + €5,- voor de Olde Karke.Cursus wordt gegeven door dienstverlening Smink uit Ruinen. Opgave voor 23 Jan via acoldekarke@outlook.com

Geplaatst door B S

Tweet This!