'

Jan 6

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
DRENTHE - De eerste uitzending van de vierdelige serie Boomhut XXL wordt aanstaande zondag 7 januari om 18.30 uur uitgezonden bij SBS6. Vijf creatieve teams gaan op Drentse campings met elkaar de strijd aan om de meest bijzondere boomhut van Nederland te bouwen. De boomhutten zijn een nieuwe aansprekende aanvulling op het bestaande aanbod in de verblijfsrecreatie in Drenthe, een blijvende aanwinst voor de campings en vanaf nu te boeken.

Ga door met lezen van "Boomhut XXL Drenthe zondag 7 januari op TV"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
ZUIDWOLDE - Op de eerste zondag na Nieuwjaar, op 7 januari, organiseert Natuurvereniging Zuidwolde een wandeling rond gebied Schrapveen en Paardelanden. Onderweg krijgen deelnemers een uitleg over de geschiedenis en het beheer van dit rijke natuurlijke weidegebied.

Ga door met lezen van "Wandelen rond Schrapveen en Paardelanden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
DE WIJK - Na een mooie periode van ruim 2,5 jaar zal er eind dit seizoen een einde komen aan de samenwerking tussen Ruud Westerhoven en het 1e elftal van vv Wacker. Ruud is vanaf de winter van 2016 als trainer verbonden aan het 1e elftal. Onder zijn leiding heeft het elftal een mooie progressie doorgemaakt en vorig jaar zelfs tot het einde van het seizoen meegedaan om een hoge klassering. Vele spelers hebben hun debuut gemaakt onder Ruud zijn leiding en wat opviel was de gretigheid en fitheid die het team altijd laat zien.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
RUINEN - Op woensdagavond 17 januari organiseren de PvdA-afdelingen van De Wolden, Westerveld en Meppel een thema-avond over Gezondheid, Welzijn en Zorg in dorpen en buurtschappen. Centraal staat de vraag hoe we zorg en welzijn in de dorpen kunnen combineren en welke rol onze dorpshuizen hierbij kunnen hebben. De avond vindt plaats in dorpshuis ’t Neie Punt in Ruinen en begint om 20:00 uur. Toegang is gratis.

Ga door met lezen van "Thema-avond over Gezondheid, Welzijn en Zorg "

Geplaatst door B S

Tweet This!