'

Jan 7
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden organiseert op dinsdag 9 januari 2018 haar jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting. Alle inwoners, ondernemers en afgevaardigden van verenigingen en instellingen zijn van harte uitgenodigd om te toasten op het nieuwe jaar.

Ga door met lezen van "Nieuwjaarsontmoeting op dinsdag 9 januari 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 7
In ‘t Wheemhuus, de Ontmoetingskerk en Bibliotheek Zuidwolde

ZUIDWOLDE – Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus, de Ontmoetingskerk en Bibliotheek Zuidwolde bieden tijdens de Maand van de Spiritualiteit van 12 januari t/m 11 februari een gevarieerd activiteitenprogramma voor alle leeftijden. Van Tai Chi, workshops meditatie en energiepunten stimuleren met kinesiologie tot diverse lezingen en kinderyoga. Deelname aan de meeste activiteiten kost € 3 inclusief koffie of thee.

Ga door met lezen van "Gevarieerd programma Maand van de Spiritualiteit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 7
Een Samenleesgroep in Bibliotheek Ruinen

RUINEN - Eén keer per 14 dagen komt een samenleesgroep op dinsdagmorgen om 10.30 uur in Bibliotheek Ruinen, Mr. Harm Smeengestraat 56, bijeen. Daar worden gedichten, verhalen, liedteksten enz. besproken, samen met een gespreksleider (geen volledige boeken).Ga door met lezen van "Samen lezen samen praten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 7
DE WIJK - De Vrienden van de Wiek Live krijgt dit jaar een vervolg tijdens het Wieker Feest op vrijdag 6 juli. Vorige week was er een gezellige evaluatie tussen de Oranjevereniging De Wijk en de muzikanten.


Afgelopen week vond er een evaluatie plaats. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Vrienden van de Wiek Live krijgt vervolg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 7
‘Meppel Live Rag’ met pianist Ringo Maurer (19)

MEPPEL – Kunst- en cultuurhuis Zael in Meppel laat tijdens de Ragtime Surprise Party op 20 januari ragtime weer tot leven komen. Het muziekgenre was tussen 1900 en 1920 immens populair. De negentienjarige Ringo Maurer brengt deze zaterdagavond werk van befaamde ragtimecomponisten ten gehore. Ook vertelt hij over de muziek en over de wereld waarin deze ontstond.

Ga door met lezen van "Ragtime Surprise Party in Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!