'

Jan 8
De nieuwe activiteitenflyer is uit!

DE WOLDEN - Voor alle basisschoolkinderen uit de gemeente De Wolden is er in samenwerking met een groot aantal organisaties uit de gemeente weer een nieuwe activiteitenflyer gemaakt door het Brede School Team. De flyer verschijnt een aantal keer per schooljaar. Op de flyer vindt u een kort overzicht van allerlei leuke, sportieve en culturele activiteiten voor uw kinderen.

peutergym1

Ga door met lezen van "Actief na schooltijd Brede school De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
ECHTEN - Afgelopen jaar zijn de beginsel kneepjes van het spannende bridge spel geleerd, en hier gaan we nu mee verder, wederom onder leiding van mw. F. Strijker. Op woensdag 17 januari om 20.00 u in ‘d Olde Karke te Echten, starten we met de bridge cursus voor gevorderden.

Ga door met lezen van "Bridgecursus voor gevorderden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
Theo van t Zand nieuwe trainer

DE WIJK - Zondag 7 januari stond de traditionele nieuwjaarsborrel van de V.V. Wacker weer op het programma. Voorafgaand aan deze nieuwjaarsborrel werd er weer een Nieuwjaars wedstrijd gespeeld.


Ga door met lezen van "Nieuwjaarswedstrijd vv Wacker eindigt in gelijkspel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
RUINERWOLD - Met de mooie weersomstandigheden buiten, mocht Kios vandaag in de zaal aantreden tegen Apollo. In Heerhugowaard moest Kios de punten behalen om ervoor te zorgen dat het volgende week nog wel een kraker wordt in Ruinerwold tegen Dos Kampen. De opdracht is duidelijk. Hard erin en de punten meenemen naar Ruunerwold.

Ga door met lezen van "Kios wint moeizaam van Apollo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
Klik hier of hieronder voor de folder.

Geplaatst door B S

Tweet This!