'

Jan 9
DE WIJK - Beste inwoners, er liggen nieuwbouwplannen klaar voor fase 4 van Dunningen. Veel inwoners van de Wijk weten hier helemaal niets vanaf. De direct omwonenden wel, maar daar is veel weerstand, wordt er onderscheid gemaakt en mensen tegen elkaar uitgespeeld. Politieke spelletjes ten koste van een constructieve samenwerking. Hieronder een korte opsomming. Bedoeld om de inwoners van de Wijk te informeren.

Ga door met lezen van "Ingezonden stuk betreffende nieuwbouwplannen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
DE WIJK - Tijdens het wandelen door het Dickninger Bos nabij de Dickninger Poort trof u redacteur deze troep aan. Restanten plastic, emmers, planken en nog veel meer afval. Welke onverlaat heeft dit gestort?

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
DRENTHE - De bedrijvenregeling Drenthe 2018-2019 is een subsidieregeling gericht op economische structuurversterking en verbetering van het vestigings- en investeringsklimaat. Subsidie kan worden aangevraagd door mkb-bedrijven met een investeringsplan dat nieuwe arbeidsplaatsen en bedrijvigheid oplevert door vestiging, uitbreiding, innovatie, diversificatie of fundamentele wijziging van bedrijfsactiviteiten.

Ga door met lezen van "Bedrijvenregeling Drenthe opengesteld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
RUINERWOLD - De Markiezin van Drenthe presenteert: Voyage d'Hiver. De Franse Renaissance versie van een Winterreis Uitgevoerd door zanger Peter de Groot, contratenor en Michiel Niessen op luit & vihuela. Dit Nieuwjaarsconcert is op zondag 28 januari 2018. Aanvang 15:00 uur in De Karstenhoeve, Dr. Larijweg 21 in RuinerwoldGa door met lezen van "Nieuwjaarsconcert in De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
RUINERWOLD - Vanaf januari 2018 is er elke 2e vrijdag van de maand een peutermoment op o.b.s. de Wezeboom in Oosteinde. Peuters vanaf 2,5 jaar zijn dan van harte welkom van 10.00-12.00 uur. Ze kunnen eerst even fruit mee eten en wat drinken om vervolgens lekker te spelen en te knutselen in groep 1-2-3. Op deze manier kunnen ze kennismaken met onze school en onze leerlingen.

Ga door met lezen van "Uitnodiging voor peuters vanaf 2,5 jaar uit Oosteinde e.o."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
DE WIJK - Sta je in de startblokken om in 2018 fit en gezond te (gaan) leven? Wij helpen je graag! Bij Atlas Sport kun je zelfstandig of in groepsverband werken aan je conditie. Natuurlijk bieden we diverse lessen aan waarin je je flink in het zweet kunt werken. Maar we hebben ook lessen waarin je net zo goed heel hard werkt en toch minder gaat zweten. Probeer gerust eens onze lessen pilates, yoga en bodybalance.

Ga door met lezen van "Werk aan een sterk en flexibel lichaam met pilates, yoga en bodybalance"

Geplaatst door B S

Tweet This!