'

Jan 10
DE WOLDEN - Op 1 januari 2018 telde gemeente De Wolden 23.923 inwoners. Daarmee is het aantal inwoners in De Wolden afgelopen jaar flink gestegen met 184. In 2016 steeg het aantal inwoners nog met 17.

Ga door met lezen van "Aantal inwoners De Wolden stijgt fors"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
DE WOLDEN - Burgemeester Roger de Groot reikte gisteravond ‘t Raspaard De Wolden uit aan de organisatie van de Ouderendag De Wolden. Dit gebeurde tijdens de Nieuwjaarsontmoeting.

Ga door met lezen van "Organisatie Ouderendag De Wolden winnaar ’t Raspaard 2017 De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
RUINERWOLD - Tijdens onze mid winterperiode 8 januari - 15 februari 2018 hebben Ouders én Grootouders GRATIS toegang. Kom lekker spelen in de speelschuur en bij mooi weer natuurlijk ook buiten. En met een warme chocomel, glühwein, erwtensoep, wentelteefjes of broodje Unox wordt het ook heerlijk genieten voor de papa's en mama's. Let op: in de winterperiode zijn we geopend op woensdag en vrijdag t/m zondag (10 - 18 uur).

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
DE WIJK - Zangvereniging Wijker Kunst geeft zaterdagavond 13 januari 2018 een groots nieuwjaarsconcert in de Protestantse kerk in IJhorst. Het vrouwenkoor en het mannenkoor treden apart op, maar ook gezamenlijk als gemengd koor, onder leiding van hun vaste dirigent Bert Lammers.


Ga door met lezen van "Nieuwjaarsconcert Wijker Kunst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
DE WOLDEN – Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland staan in de bibliotheken in De Wolden. Op 17 januari bent u van harte welkom in Ruinen tussen 9.30 en 11.30 uur. En op 18 januari in zowel De Wijk als Zuidwolde van 14.00 tot 16.00 uur. In Zuidwolde is er dit keer een workshop verven met textiel. Graag hiervoor wel aanmelden bij de bibliotheek.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!