'

Jan 11
DE WOLDEN - Dinsdagavond gaf burgemeester Roger de Groot de nieuwjaarsrede voor 2018. De opkomst was bijzonder groot.Ga door met lezen van "Grote opkomst bij de nieuwsjaarsontmoeting "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 11
RUINERWOLD - Aanstaande zaterdag 13 januari om 14.00 uur staat er een mooie topper op het programma in sporthal de Buddingehof te Ruinerwold. KIOS ontvangt niemand minder dan koploper D.O.S. uit Kampen. D.O.S. staat 3 punten voor op KIOS, maar de Spekbraanders hebben een wedstrijd minder gespeeld. In theorie zou KIOS, bij winst, dan zaterdagmiddag over D.O.S. heen gaan op de ranglijst en de koppositie in de 1ste klasse in gaan nemen.

Ga door met lezen van "Topwedstrijd KIOS – D.O.S. Kampen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 11
IJHORST - Zaterdag 13 januari 2018 organiseert de jeugdwerkgroep “Weer of geen Weer” van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” haar eerste activiteit van dit jaar. De film “Holland, Natuur in de Delta” wordt bekeken en er wordt een quiz/spel gedaan. Bovendien worden de nieuwe programma’s voor 2018 uitgereikt.

Ga door met lezen van "Film- en quiz/spelmiddag voor de jeugd "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 11
DRENTHE - Op zondag 21 januari 2018 geeft dr. Maarten Zwiers (Rijksuniversiteit Groningen) in de serie Te Gast in het Drents Museum een lezing over Donald Trump en het dreigend failliet van de Amerikaanse droom. De lezing begint om 14.00 uur in de Statenzaal en is gratis toegankelijk voor bezoekers met een entreebewijs van het Drents Museum.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Lezing Maarten Zwiers over Trump en de Amerikaanse droom "

Geplaatst door B S

Tweet This!