'

Jan 12
OOSTEINDE - Leuke plannen voor je dorp of de vereniging, maar hoe kom je aan het geld om dat te financieren. Kom dan woensdag 24 januari naar Oosteinde want een fonds kan daarbij een oplossing bieden. De rol van fondsen wordt in onze maatschappij steeds groter. Steeds meer mensen ontdekken dat het mogelijk is om, naast subsidie van de overheid, financiering te krijgen vanuit het particulier initiatief. Voor een goede fondsaanvraag moet u rekening houden met een aantal zaken.

Ga door met lezen van "Workshop Fondsenwerving in De Kolonie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 12
ZUIDWOLDE - Zuidwolde – Donderdag 18 januari vindt er een avond plaats voor mensen die graag iets samen met een ander willen ondernemen. Er zijn mensen die alleengaand zijn en andere interesses dan hun vrienden hebben. Of mensen die iemand hebben verloren waarmee zij iets ondernamen. Mensen die een zieke partner hebben waardoor ze niet iets samen kunnen ondernemen of andere interesses dan hun partner hebben.

Ga door met lezen van "Eerste ‘Samen doen’ bijeenkomst in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 12
DE WOLDEN - U hebt het misschien al ergens gelezen of gehoord: gemeente De Wolden is genomineerd voor de verkiezing ‘Best Bestuurde decentrale overheid’ van Nederland! Deze verkiezing wordt jaarlijks gehouden door Binnenlands Bestuur, een tijdschrift voor de lokale en regionale overheid.

Ga door met lezen van "Stem op De Wolden: Best Bestuurde decentrale overheid "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 12
DRENTHE - Bezoekers kunnen elke tweede vrijdag van de maand gratis deelnemen aan een rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het Drents Archief. Van de supermoderne entree via het monument uit 1901 tot de middeleeuwse kloostergang. Op vrijdagmiddag 12 januari besteedt de gids speciale aandacht aan het bijzondere plafond in de Laarwoudzaal. De rondleiding is van 14.00-14.30 uur. Na afloop kunnen bezoekers de film ‘barre winters en huis & haard’ bekijken in de Digilounge.

Ga door met lezen van "Rondleiding door het Drents Archief langs een bijzonder geschilderd plafond "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 12
RUINERWOLD - Op 25 maart aanstaande wordt voor de eerste keer het Rondje Boerpad georganiseerd. Een kleinschalig hardloopevenement in Ruinerwold over het voor de meeste mensen bekende rondje Boerpad. Het rondje Boerpad is een wedstrijd bedacht door BEEsports (Bastiaan Winkelaar en Erik Kuijer). Het kwam als een idee om voor de "grote" voorjaars marathons of andere voorjaars klassiekers een test moment te houden.

Ga door met lezen van "Rondje Boerpad"

Geplaatst door B S

Tweet This!