'

Jan 17
REGIO - Per 1 februari 2018 is Gia Wallinga benoemd als Directeur Zorg van Icare Verpleging en Verzorging. Samen met Dennis van Achthoven, als Directeur Bedrijfsvoering, vormt Gia vanaf deze datum de directie van Icare.

Ga door met lezen van "Gia Wallinga benoemd als Directeur Zorg bij Icare V&V"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
DE WOLDEN - Op 1 januari 2018 telde gemeente De Wolden 23.923 inwoners. Daarmee is het aantal inwoners in De Wolden afgelopen jaar flink gestegen met 184. In 2016 steeg het aantal inwoners nog met 17. Burgemeester Roger de Groot is tevreden over de geconstateerde stijging. “Opvallend is het grote aantal nieuwe inwoners dat zich in De Wolden heeft gevestigd: 1.387. Hoewel: De Wolden is natuurlijk erg aantrekkelijk door de combinatie van groen en ruimte aan de ene kant, en activiteit en ondernemerschap aan de andere kant”.

Ga door met lezen van "Aantal inwoners De Wolden stijgt fors "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
DE WIJK - Afgelopen zaterdag hebben de leden van Apollo het 120 jarige bestaan afgetrapt met een muzikale pub quiz en gezellige feestavond. Houdt de diverse media in de gaten voor de diverse activiteiten die gaan plaatsvinden komend jaar.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
REGIO - Op dinsdag 6 februari organiseert Soroptimistclub De Reestlanden voor de 8e keer het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen. Tijdens dit filmfestival staan elk jaar de rechten van het kind centraal. Dit keer gaan ruim 1.000 kinderen uit de gemeentes Hoogeveen en De Wolden gratis naar de film bij VUE Bioscoop in Hoogeveen.

Ga door met lezen van "Kinderen gratis naar de film"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
RUINERWOLD - Afgelopen zaterdagmiddag stond er in sporthal De Buddingehof een kraker op het programma. 2 ploegen uit de top van 1ste klasse namen het tegen elkaar op om een grote stap te zetten richting het kampioenschap. In een bomvolle sporthal maakten KIOS en DOS Kampen er een ontzettend leuke wedstrijd van. Echter, eindigde die voor KIOS niet in een overwinning en zette D.O.S. de gewenste grote stap.
Ga door met lezen van "KIOS wint niet van DOS Kampen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
Film: Barre winters en huis & haard

DRENTHE - In het Drents Archief in Assen is tot en met vrijdag 2 februari een filmcompilatie te zien over barre winters en verschillende interieurs uit het Drentse verleden. Het zijn prachtige opnames van onder meer zwieren op het ijs in Meppel in de jaren ’30, een overstroming in Ruinerwold ten gevolge van de barre winter van 1940, een ijsbreker in de Vaart in Assen in 1950 en de zware sneeuwval in de winter van 1979 die het noorden van Nederland dagenlang in een isolement hield.

Ga door met lezen van "Dansen op het ijs en tips voor de moderne keuken "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
DE WIJK - Dinsdagavond raakte op de A28 ter hoogte van afslag De Wijk een opleger van vrachtauto in brand. De brandweer heeft de brand geblust en heeft kunnen voorkomen dat het vuur zich verder verspreidde naar de vrachtwagen. Door de brand ontstond er wel een file op de A28.


Foto's: Arjan Tien - www.112Fotografiemedia.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!