'

Jan 27
BERGHUIZEN - Op 28 januari is het de start van de eerste serie speciale vieringen met als thema “kerk zonder drempel”. Wat voor drempels hebben we eigenlijk zelf opgeworpen? Of wat zou een drempel voor een ander kunnen zijn? Zijn we nieuwsgierig naar elkaars (geloof)verhalen?. De kerkdienst start om 10.00 uur met koffie/thee of fris. Aansluitend zal de dienst plaatsvinden. Dominee J. Muis zal voorgaan in deze dienst, met als muzikale medewerking pianist Karel Lub i.s.m. met 4 zangeressen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
ZUIDWOLDE - Op de A28 bij de afslag Zuidwolde is vanochtend een ongeluk gebeurd. Daarbij raakten twee mensen gewond. Bij het ongeluk was één auto betrokken. De auto belandde in de sloot langs de snelweg. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. De slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DE WIJK - Op 25 en 26 Januari hadden de kinderen van de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf een heerlijk ontbijt genoten op de Postweg. Een en ander in verband met de Nationale Voorleesdagen. Al drie weken zijn de kinderen aan het werk geweest over het boek ‘Sst de tijger slaapt’. Ze hebben een mooie tijger geknutseld en een uitbeeldend verhaal nagemaakt van het boek.

Ga door met lezen van "Voorleesontbijt bij Doomijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DE WIJK - Het is weer bijna februari. Valentijnsdag is weer in zicht. Dit jaar willen de ouderen van Woon- en zorgcentrum Dunninghe en de 80-plussers uit De Wijk graag weer een dag op stap tijdens de zogenaamde Zonnedag. In samenwerking met de bakkerij Nijstad en Dunnink zijn twee heerlijke Valentijnstaarten bedacht.

Ga door met lezen van "Valentijnsactie Dunninghe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
ZUIDWOLDE - Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar in café De Zuiderhof te Zuidwolde een jamsessie worden georganiseerd op zaterdag 10 februari. Wederom zal deze avond onder begeleiding staan van een sessieband met o.a. Hendrik Slagter en Bart- Jan Schinkel. De avond is speciaal bedoeld voor jong en oud, beginnende en gevorderde muzikant! Een jamsessie is voor veel (pop)muzikanten een muzikale speelplaats om elkaar te ontmoeten. Wie weet ontstaan er door deze sessie weer nieuwe muzikale initiatieven in De Wolden! De avond begint om 20.00 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.facebook.com/jamsessiezuidwolde


foto: F. Bennink/Compleet In Beeld

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DRENTHE - Donderdag 25 januari 2018 organiseerde de Provincie Drenthe een Marktdag voor aannemers die in Drenthe in de civiele techniek aan de slag zijn of dit graag willen. Meer dan zestig bedrijven bezochten de Marktdag. Het lokale en regionale Midden- en Kleinbedrijf (MKB) was hierbij sterk vertegenwoordigd.

Ga door met lezen van "Grote opkomst Marktdag over grond-, weg- en waterbouwprojecten"

Geplaatst door B S

Tweet This!