'

Feb 1
HOOGEVEEN - Kalk en Oen zorgden voor schaterlachende kinderen in de Tamboer gisteren. Met de grappige en luchtige voorstelling Kalk en Oen en de dikke prop lieten ze basisschoolleerlingen uit De Wolden en Hoogeveen zien hoe belangrijk het is dat je je omgeving schoon houdt. Dus geen proppen papier of ander afval zomaar op de grond gooien, maar in de afvalbak.

Ga door met lezen van "Succesvolle voorstelling over zwerfafval voor basisschoolleerlingen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
DE WOLDEN - Dit jaar bestaat De Woldstek 15 jaar, daarom gaan wij groot uitpakken! Vanaf zondag 21 januari 2018 t/m 28 oktober 2018 zetten wij iedere week GEMERKTE FOREL uit op de forelvijvers en er zwemmen speciaal hiervoor KOIKARPERS in de Belevingsvijver.Ga door met lezen van "Woldstek bestaat 15 jaar en pakt groots uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
ANSEN - De komende dagen wordt er gewerkt aan de Dwingelerweg in Ansen. In de Dwingelerweg, voorbij de kruising met de Stroovledder, zit een constructie voor de aanvoer en afvoer van water, een zogenaamde duiker. Deze duiker zorgt voor de verbinding tussen de Leisloot die de Dwingelerweg kruist.

Ga door met lezen van "Wegwerkzaamheden Dwingelerweg in Ansen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
DE WIJK - Op donderdag 1 februari kun je bij Atlas Sport in no time allerlei lessen proberen! Van spinning tot yoga en van bodypump tot Atlas Cross. We werken tussen 18.30 en 21.00 uur met blokken van een kwartier. Je probeert even een lesje en gaat dan weer door naar de volgende. Bij binnenkomst krijg je een overzicht waarop staat welke lesblokken er zijn en waar ze gegeven worden. Rond 21.00 uur sluiten we het sportieve gedeelte af met een drankje en lekkere hapjes van PP Mangerie. Ben je nog geen lid van Atlas Sport maar wil je graag proberen? Kom gerust langs; aanmelden is niet nodig! www.atlassport.nl


Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
DE WIJK - Voor uitbreiding van het huidige team Vrijwillige Thuisondersteuning (VTO) zoeken wij vanuit Welzijn De Wolden, in samenwerking met ViP De Wolden, nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger van de VTO bied je hulp en/of ondersteuning bij iemand thuis die geen of een niet toereikend netwerk heeft. Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdag 15 februari 2018 in De Havezate in De Wijk.

Ga door met lezen van "Vrijwillige thuisondersteuning zoekt vrijwilligers!"

Geplaatst door B S

Tweet This!