'

Feb 2
RUINERWOLD - Aankomende zondag is er weer een vol programma in de Sporthal de Buddingehof. Vier seniorenteams spelen thuis en er staan mooie confrontaties te wachten.

Ga door met lezen van "Voorbeschouwingen KIOS zondag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
MEPPEL - Er moet hoognodig wat aan het skatepark in de Koedijkslanden worden gedaan. Die mening is de VVD Meppel toegedaan. Raadslid Annigje Udinga heeft daarom Artikel 32 vragen gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders. Udinga wil van het College weten of het skatepark in zijn huidige vorm voldoende veilig is voor de jeugd.

Ga door met lezen van "VVD: ‘Skatepark moet veiliger’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
RUINERWOLD - Kringloop de Wolden gaat een compleet nieuw onderkomen bouwen aan de Hoge Akkers. Op de Huidige locatie op het zelfde bedrijventerrein is de kringloopwinkel uit haar jasje gegroeid. De Redactie van Ruinerwold.info ging even langs om te vragen hoe het precies met de bouwplannen. En om te vragen wat er waar is van een omzet van anderhalf miljoen euro, zoals RTV Drenthe meldde in haar uitzending deze week. Gerrit Brink en Johannes de Kleine beiden als vrijwilliger actief vertellen hoe het zit.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
Op reis naar Amerika!

DRENTHE - Stap in de voorjaarsvakantie op de Drenthe-America Line en bereid je voor op jouw bezoek aan Amerika! Begin samen met opa en/of oma het avontuur in het Drents Museum, waar je incheckt en jouw paspoort ontvangt. Tijdens de reis ervaar je het Amerika uit de jaren ‘50. Vervolgens gaat de reis naar het Drents Archief en ontdek je de Amerikaanse invloeden in Drenthe. De Drenthe-America Line vertrekt op 27 en 28 februari en 1 maart om 12.30, 13.00, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00 en 15.30 uur. Kinderen mogen gratis aan boord! Volwassenen betalen € 8,- voor het gehele programma. Dit programma is een samenwerkingsverband tussen Drents Archief, Drents Museum, Het Drentse Landschap en ICO Centrum voor Kunst & Cultuur.

Ga door met lezen van "Opa- en omadagen in de voorjaarsvakantie "

Geplaatst door B S

Tweet This!