'

Feb 3
van het Cultuurfonds Drenthe

DRENTHE - Het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe heeft drie culturele organisaties genomineerd voor de Drentse Anjer Prijs: Stichting Danshuis Noord uit Zuidlaren, Stichting Grensloos Kunst Verkennen De Wijk - IJhorst en Loods 13 uit Emmen. De commissaris van de Koning mevrouw J. Klijnsma, tevens voorzitter van het Cultuurfonds Drenthe, reikt de Drentse Anjer Prijs op 9 april 2018 uit aan de winnaar.

Ga door met lezen van "Drie nominaties voor de Drentse Anjer Prijs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
Unieke cursus in Meppel: 6 avonden

MEPPEL - De geschiedenis van Meppel is onlosmakelijk verbonden met het Jodendom. Tot 1940 heeft de Joodse gemeenschap van Meppel grote invloed gehad op de politiek, cultuur en economie. In de voormalige synagoge aan de Touwstraat, werd sinds 1799 voorgelezen in het Hebreeuws.

Ga door met lezen van "kennismaken met het Bijbels Hebreeuws voor beginners"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
DE WOLDEN - Ooit begonnen als kraamverzorgster en nu al jarenlang één van de vaste gezichten in het PG-team van Icare in De Wijk, IJhorst en Koekange. Willy van Pijkeren zet zich al 40 jaar in om te zorgen voor mensen die dit nodig hebben.

Ga door met lezen van "Willy van Pijkeren werkt 40 jaar bij Icare!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
Schrijf jouw club in t/m 15 februari

REGIO - Clubhartendieven opgelet: de inschrijving voor de Rabobank Clubkas Campagne is geopend tot en met 15 februari. Welk bedrag gaan jullie ophalen? Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland gelooft sterk in de rol van het stichtings- en verenigingsleven om de lokale leefomgeving bloeiend te houden.

Ga door met lezen van "Leden verdelen € 100.000 voor lokale sport- en cultuurclubs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
DRENTHE - K&C en stichting Talentblik zijn op zoek naar talentvolle Drentse dj’s met ambitie. De dj’s worden aangemoedigd mee te doen aan Freedom Dance, een dance-evenement met drie voorrondes. Uit de voorrondes worden drie dj’s geselecteerd die mogen draaien op de Dance Stage van het Bevrijdingsfestival Drenthe én het 5 mei DJ Festival in Emmen, waar jaarlijks duizenden muziekliefhebbers samen komen. Ook Club Nu uit Assen heeft toegezegd één of meerdere draaiplekken beschikbaar te stellen voor de beste deelnemers.

Ga door met lezen van "Dj’s gezocht voor Freedom Dance "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
Bekijk hier de folder...


Geplaatst door B S

Tweet This!