'

Feb 4
DE WOLDEN - Een week geleden vonden de informatiebijeenkomsten in Hoogeveen en De Wolden plaats voor de cursus: Elke stap telt. Al meerdere enthousiastelingen hebben zich aangemeld voor het wandelproject. De deelnemers hebben er zin in en gaan in tien weken lang op een eigen niveau werken aan het verbeteren van de conditie.

Ga door met lezen van "Elke stap telt: Een unieke combinatie van sportiviteit en gezelligheid "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 4
RUINERWOLD - Kringloop de Wolden gaat een compleet nieuw onderkomen bouwen aan de Hoge Akkers. Op de Huidige locatie op het zelfde bedrijventerrein is de kringloopwinkel uit haar jasje gegroeid. Over twee maanden start de nieuwbouw. In augustus wordt het nieuwe pand in gebruik genomen zo is de planning.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kringloop De Wolden gaat van 900 m3 naar 1500 m3"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 4
RUINERWOLD - Op 7 februari 2018 start de gemeente met de inschrijving voor de laatste bouwkavel aan Winterjan in Ruinerwold. De kavel wordt uitgegeven voor de bouw van een vrijstaande woning. Het betreft de uitgifte van de laatste kavel in de wijk Perenhof fase II.

Ga door met lezen van "Inschrijving laatste kavel Winterjan in Ruinerwold "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 4

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 4
DE WIJK - Bij de collecte voor de Hersenstichting in De Wijk hebben 23 collectanten samen € 1217,24 bijeengebracht. Inwoners die de collectant hebben gemist, worden uitgenodigd om alsnog een bijdrage over te maken op NL46 RABO 0387 1271 00. De Hersenstichting dankt alle gevers en vrijwilligers voor het mooie resultaat.”

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 4
RUINEN - De Dwingelderveld-lezing van donderdag 22 maart, die wordt gegeven in bezoekerscentrum Dwingelderveld, wordt gedomineerd door weidevogels op het Nederlandse platteland. Hoe gaat het bijvoorbeeld met de grutto? In Nederland niet zo goed, maar in de ons omringende landen? Gastspreker drs. Jos Hooijmeijer, weidevogelonderzoeker aan de Rijksuniversiteit Groningen, is betrokken bij onderzoek naar grutto, kemphaan en goudplevier, en weet daar boeiend over te vertellen.


Foto: Natuurmonumenten Teun Veldman

Ga door met lezen van "Dwingelderveld-lezing 22 maart over weidevogels"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 4
ZUIDWOLDE – Vanaf januari 2018 is Keten United, het ketenbeleid van gemeente De Wolden, gestart met een speciale stimuleringsbijdrage. Dit biedt jongeren de mogelijkheid om hun keet veiliger te maken. De bijdrage is maximaal € 200,- en geldt alleen voor keten die aangesloten zijn bij Keten United.

Ga door met lezen van "Stimuleringsbijdrage voor jongeren om keten te verbeteren"

Geplaatst door B S

Tweet This!