'

Feb 5
RUINERWOLD - Autobedrijf Mos uit Ruinerwold is vanaf 1 februari aangesloten bij de premium garageformule Autoexcellent van Group Auto. Het bedrijf is aangedragen door Group Auto-grossier Jari Techniek.

Ga door met lezen van "Autobedrijf Mos wordt Autoexcellent Domein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
ZUIDWOLDE - Wat kun je je daarbij voorstellen? Via meditatie word je geleid en ga je met je handen in de klei naar een vorm. Het is verrassend wat er kan ontstaan. Aan het eind sluiten we af met een feed back. Een zeer ontspannen middag en een cadeau voor jezelf.

Ga door met lezen van "Workshop Meditatief Boetseren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
DE WOLDEN - De raadsleden van de fracties van het CDA, PvdA, CU en D66 uit De Wolden doen dit jaar voor de eerste keer mee aan de actie IK PAS. De actie is een jaarlijkse terugkerende actie in Nederland voor tijdelijk geen alcohol drinken. Gezamenlijk zetten de fracties hun alcoholgebruik even op pauze. De actie loopt van Aswoensdag (14 februari) tot en met de zondag voor Pasen (25 maart).


foto: Jaap Slot

Ga door met lezen van "Raadsleden uit De Wolden zetten alcoholgebruik op pauze!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
RUINERWOLD - Zondagmiddag moest KIOS het in eigen huis opnemen tegen de nummer vier van de poule, Wez Handich. De ploeg uit Rottevalle is altijd een leuke tegenstander voor KIOS. Het wordt altijd een mooie pot tussen beide. Zo ook vandaag.

Ga door met lezen van "KIOS wint met een echte buzzerbeater"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
DE WIJK - Wacker 1 is zondag 4 februari voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Steenwijkerwold in het nieuw gestoken. De nieuwe tenues werden aangeboden door hoofdsponsor Bert Spronk van café de Casteleyn uit Meppel. Toeval of niet, Wacker boekte deze middag gelijk een klinkende 4-1 overwinning.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!