'

Feb 6
DE WIJK - Op vrijdag 9 februari 2018 om 20.00 uur is er weer de jaarvergadering van Motorclub De Antrappers in Café De Wiekslag. De leden zijn per mail uitgenodigd en wie dit niet heeft (gelezen), wordt bij deze uitgenodigd. De agenda van de jaarvergadering en de notulen 2017 zijn op de site van de club te lezen. (www.antrappers.nl) Na afloop kunnen er nog leuke prijzen worden gewonnen bij Rad van Fortuin, waarvan de opbrengst naar een goed doel zal gaan (A.L.S.)

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
ECHTEN - Op 14 februari is het op de basisscholen in Noord-Nederland stil. Onderwijsland komt op voor de toekomst van de basisscholen. Ook ’t Echtenest gaan die dag ook bouwen aan de toekomst. Aan de toekomst van het onderwijs in Echten. Alle kinderen uit Echten en verre omgeving mogen daarbij komen helpen.

Ga door met lezen van "Bouw mee aan onze toekomst!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
DE WIJK/IJHORST - De Nieuwjaarsduik van de Antrappers op 1 januari dit jaar bracht € 2000 in het laatje. Dit bedrag werd bijeen gebracht door de deelnemers aan de duik, middels een collecte onder bezoekers. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst. Die dit bedrag mogen verdelen. Dit waren voor De Wijk Stichting Sint, die elk jaar het Sinterklaasfeest in De Wijk willen blijven organiseren. Voor IJhorst is dit voor de bouw van een uitkijktoren in het Reestdal door de Dorpsraad.


Ga door met lezen van "Overhandiging opbrengst Nieuwjaarsduik 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
RUINERWOLD - Met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019 is KIOS erin geslaagd om een opvolger te vinden voor de huidige trainer, Rob Verra. Christian Lucas zal vanaf augustus dit jaar het stokje overnemen en wordt daarbij gesteund door zijn oudere broer Haralt Lucas. Beide zullen de trainingen voor de selectie verzorgen en Christian neemt ook de coachende rol voor KIOS 1 op zich.

Ga door met lezen van "Gebroeders Lucas nieuwe trainers KIOS 1"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
ZUIDWOLDE - Op woensdag 14 februari is het zover: dan opent de nieuwe milieustraat van De Wolden haar poorten voor inwoners van de gemeente. Er is maandenlang hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. De Wolden heeft nu een moderne, duurzame milieustraat en is daarmee klaar voor een circulaire toekomst, waarin ons afval een tweede leven krijgt. De milieustraat is voortaan op zaterdag langer geopend, van 9.00 tot 15.00 uur. Het mobiele afvalbrengstation in Ruinen gaat dicht, hier kunt u vanaf 14 februari dus niet meer terecht met uw afval.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Wolden opent de nieuwe milieustraat "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
Nieuwe theatercursussen in Meppel van start met proefles!

MEPPEL - Op dinsdag 13 februari start Honk N JeugdTheaterSchool Drenthe met een nieuwe ronde theatercursussen in Meppel. Bij Honk N leren kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar op een leuke manier toneelspelen en theater maken. Leerlingen improviseren, spelen met vaste teksten en maken samen een voorstelling. De cursus start met een proefles. Bij deze les is iedereen tussen de 6 en 18 jaar welkom om mee te doen aan een gevarieerde theaterles. Op deze manier maak je kennis met de theaterdocent en de groep. Zo krijg je een goed beeld van wat je zoal te wachten staat, wanneer je besluit om mee te doen aan een theatercursus bij Honk N.

Ga door met lezen van "Honk N JeugdTheaterSchool Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
RUINERWOLD - Mei 2004, Westerbork. Het beslissingsduel tussen Ruinerwold en Stadskanaal is nog maar net begonnen op het moment dat Henri Spijkerman de bal uit een corner op de lat kopt. Stadskanaal ontsnapt, maar moet toen al hebben gevoeld; dit wordt nog een heel karwei vanmiddag. Uiteindelijk kan Stadskanaal het in de eerste helft nog bolwerken, maar na een 1-1 ruststand ontketent Ruinerwold na rust. Het wordt uiteindelijk 5-1 en Ruinerwold promoveert voor het eerst in de clubgeschiedenis naar de 2e Klasse.

Ga door met lezen van "Ruinerwold komt tekort tegen Stadskanaal"

Geplaatst door B S

Tweet This!