'

Feb 7
MEPPEL - Optreden van René Karst en Carola Smit op 27 maart Schouwburg Ogterop te Meppel. Samen met Carola Smit zingt René Karst Hollandse Hits en laten ze zien hoe leuk het is om beter te leren lezen en schrijven.
René Karst en Carola Smit zie je op een prachtige avond met Nederlandse liedjes. Zing lekker met hen mee. Of luister naar de mooie liedjes. Je komt er achter dat het leuk is om goed te kunnen lezen en schrijven. En hoe je hierbij geholpen kunt worden.

Ga door met lezen van "Letter voor Letter"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
DE WIJK - Het jaar 2018 is voor Apollo en haar 100 muzikanten een bijzonder jaar te noemen. 120 jaar geleden, in 1898, startte het destijds vijtien-koppige orkest onder leiding van dirigent Wink bij hem thuis met op het repertoire twee nummers; het Wilhelmus en Wien Neerlands bloed.

Ga door met lezen van "Apollo viert 120 jarig bestaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden trekt in 2018 extra geld uit voor het aantrekkelijk houden van het landschap en de natuur in de gemeente. Wethouder Jan ten Kate; “We hebben € 16.000,- méér gereserveerd om de activiteiten, uitgevoerd door onze inwoners - samen met Landschapsbeheer Drenthe - uit te kunnen breiden. Zo komt er een nieuw pilotgebied in Zuidwolde.” Door de extra investering kunnen in en rondom Zuidwolde bijvoorbeeld meer vrijwilligersgroepen worden begeleid.

Ga door met lezen van "Extra geld voor natuur in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
ZUIDWOLDE - Touch of Matrix is een allesomvattend en baanbrekende methode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging zet. De theorie is grotendeels gebaseerd op de kwantumfysica. Deze stelt dat alles uit licht en informatie bestaat en alles en iedereen met elkaar verbonden is. Maar waar verbinding is, kunnen ook blokkades optreden. Als blokkades weer opgeheven kunnen worden, zijn we tot veel meer in staat. Touch of Matrix biedt je een kader, maar kent geen grenzen. Touch of Matrix werkt altijd, maar niet altijd hoe jij had verwacht. De bestelling kan soms later komen of anders!

Ga door met lezen van "Touch of Matrix"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
DE WIJK - Afgelopen vrijdagavond ben ik waarschijnlijk mijn portemonnee verloren ter hoogte van de modewereld. Het gaat om een grijze, kleine portemonnee met een rits aan de bovenkant en een soort van kralen aan de zijkant. Heeft iemand deze gevonden. mail naar info@weblog-dewolden.nl

Met vriendelijke groet,
Roanne Daling

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
ECHTEN - Op dinsdag 13 maart is de gezamenlijke jaarvergadering van vereniging Dorpsbelangen Echten, stichting d'Olde Karke en de Feestcommissie. Deze zal plaats vinden in d'Olde Karke, de uitnodiging met agenda volgt nog.

Geplaatst door B S

Tweet This!