'

Feb 8
MEPPEL - Elke 2e maandag van de maand, is er een bijeenkomst van de regionale contactgroep. De eerstvolgende keer, op 12 februari 2018 is de contactbijeenkomst voor mensen met chronische pijn van 10.00 - 12.00 uur in De Boerhoorn, Brandemaat 5 te Meppel.

Ga door met lezen van "Regionale Contactbijeenkomst Chronische pijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
REGIO - Aan de muzikale samenwerking tussen Hans Peter Sloots en Jos van Kampen komt na vijfentwintig jaar een eind. En dat zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 10 februari 2018 gaan ze nog een keer ‘samen knallen’.Ga door met lezen van "Afscheidsoptreden Duo Tandem"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
DE WIJK - Mevr. Strijker uit Meppel heeft 700 vierkante lapjes gehaakt voor de dekens van Vrouwen van Nu. Doel is het haken van tienduizend dekens, die samen de Grootste Gehaakte Deken van de Wereld vormen. Daarvoor hebben Monique van der Hoek en Esmeralda de Vries het initiatief genomen. Doel is om al die dekens in 2018, het jaar van Culturele Hoofdstad, aan elkaar te haken en op een plek in Leeuwarden uit te leggen om zo een vermelding in het Guinness Book of Records te krijgen. Maar nog veel belangrijker zijn de verbindingen die gelegd worden door het haken. De Vrouwen van Nu vonden dit zo'n mooi initiatief dat ze ook meedoen.Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
ZUIDWOLDE - Restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde van Jarno Eggen en Cindy Borger verhuist medio 2019 naar Staphorst. RTV Drenthe meldt dat het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant naar de Gemeenteweg gaat, waar nu De Molenmeester is gevestigd.

Ga door met lezen van "De Groene Lantaarn verhuist naar Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
HOOGEVEEN - De 8e editie van het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen bij VUE bioscoop in Hoogeveen! Ruim 1.000 leerlingen van 15 scholen uit de gemeentes Hoogeveen en De Wolden hebben gratis een film met een boodschap bekeken.

Ga door met lezen van "Ruim duizend kinderen bekeken een film met een boodschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
De GezondheidsVerzekering: ‘Een nieuwe manier van verzekeren!’

ZUIDWOLDE - Op dit moment is ‘ziekzijn’ big-business, waarmee veel geld verdiend wordt door een aantal partijen, terwijl het toch juist veel meer zou moeten gaan om gezond zijn en -blijven. Hoe gaan wij met een 'ziek' zorgstelsel om? Op oude voet, met dezelfde fouten? Of pakken we de regie terug?

Ga door met lezen van "Lezing donderdag 15 maart in ’t Wheemhuus"

Geplaatst door B S

Tweet This!