'

Feb 9
MEPPEL - Eerder dit jaar berichtten diverse media, over de afronding van het predikantschap van ds. Joshi van Veen (althans, bij de Meppeler Baptistengemeente). In het kader van zijn afscheid zal er een muzikaal event plaatsvinden, zondagmiddag 11 febr. om 15:00 in Dingstede (Gerard Doustraat 13).

Ga door met lezen van "Gospelmuziek en waardevolle woorden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 9
DRENTHE - Het Drèents Liedtiesfestival 2018 (DLF18) komp der an! Het grootschaolige liedtiesfestival wordt veur de zeuvende maol organiseerd met as doel het schrieven, oetvoeren en vastleggen van neie Drèentstaolige kwaliteitsmeziek. De organisatie -Stichting REUR- rop alle mezikaanten en tekstschrievers van Drèentstaolige meziek op um liedties in te sturen.

Ga door met lezen van "Drèents Liedtiesfestival 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 9
Rondleiding langs de Architectuurgeschiedenis

DRENTHE - Op vrijdagmiddag 9 februari 2018 organiseert het Drents Archief de inmiddels bekende rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van zijn monumentale pand. De start van de rondleiding is om 14.00 uur in de supermoderne entree en loopt via het monument uit begin 1900 tot de middeleeuwse kloostergang. Tijdens de rondleiding kunnen de deelnemers een digitale reconstructie van het klooster bekijken en uiteraard is er ook aandacht voor de bouwelementen van de Taubertoren uit 1901.

Ga door met lezen van "Van Klooster tot Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 9
Door professional organizer Francien van Rijt.

DE WIJK - Je huis moet een plek zijn waar je helemaal jezelf kunt zijn. Zonder stress, zonder gedoe, zonder…… Kun je in jou huis helemaal jezelf zijn? Zonder storende spullen om je heen? Of administratie waar je lastig wat kunt terug vinden? Misschien struikel je wel over de stapeltjes, die maar niet minder worden? Heb je tegenwoordig maar nauwelijks tijd voor jezelf?

Ga door met lezen van "Opruimspreekuur in Bibliotheek De Wijk."

Geplaatst door B S

Tweet This!