'

Feb 10
RUINERWOLD - Afgelopen woensdag vond de algemene ledenvergadering van de in 1988 opgerichte loopgroep uit Ruinerwold plaats in Cafe Centraal. Hierbij werden de sportiefste leden gehuldigd: Sportiefste man 2017: Dick van der Vegt uit Oosteinde. Hij is lid van het eerste uur en heeft een enorme deelname aan prestatielopen verzameld.


Op de foto: vlnr: Dick van der Vegt, midden Dennis Licht, rechts Rosan Hoogenberg-Niemer.

Ga door met lezen van "Leden gehuldigd jaarvergadering loopgroep"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
DE WOLDEN - De Cultuurexplosie 2017 is een groot succes. Dat blijkt uit de evaluatie die vanavond aan de gemeenteraad van De Wolden is gepresenteerd. De dertig evenementen met in totaal ongeveer 24.000 bezoekers zijn goed georganiseerd en drukbezocht. Er zijn innovatieve samenwerkingen ontstaan tussen organisaties. Bovendien zijn verbindingen gelegd tussen cultuur en onder andere onderwijs, recreatie en ondernemers. De Cultuurexplosie heeft daarnaast mogelijk zes nieuwe, succesvolle evenementen op de jaarlijkse evenementenkalender van De Wolden opgeleverd.

Ga door met lezen van "Cultuurexplosie een groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
DE WIJK - Een Belgische automobilist is zaterdagochtend vermoedelijke door de gladheid van de A28 tussen De Wijk en Lankhorst geraakte en op de kant in de bosjes tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte licht gewond maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde auto werd door een berger afgesleept.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
ECHTEN - In verband met snoeiwerkzaamheden aan bomen zal de Zuidwolderweg volgende week tussen 12 en 16 februari afgesloten zijn. (dit zal gebeuren in 2 fases, zodat Schoolakkers, Hagenakkers en Zegeringen bereikbaar blijven). Omleiding via de borden.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
DE WIJK - Wie een (thema) feest heeft, en op zoek is naar verkleedkleren of Gala kleding hoeft daarvoor het dorp niet meer uit. Vanaf 13 januari is De Vermomming geopend aan de Dorpsstraat 36 in De Wijk. Anja van der Laan en partner Erik Smit, woonachtig in Zuidwolde hebben alles in huis op het gebied van kledingverhuur. Compleet met bijbehorende accessoires.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Vermomming opent de deuren in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
DE WIJK - De Vrouwen van Nu De Wijk nodigen u uit voor de bijeenkomst op 21 februari 2018 om 19.45 uur in het Ontmoetingscentrum De Havezate. Ondergoed door de jaren heen door Wietse van Houten uit IJlst. Introducé’s zijn van harte welkom!

Geplaatst door B S

Tweet This!