'

Feb 11
REGIO - Het afscheidsoptreden van Duo Tandem is zaterdagavond een groot feest geworden. Zaal en feesttent waren afgeladen vol met feestvierders. Naar schatting bijna vierhonderd bezoekers, overal uit de regio afkomstig kwamen naar het Vergulde Ros in Staphorst om daar het laatste optreden van drummer Hans Peter Sloots en toetsenist Jos van Kampen mee te maken.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Afscheid Duo Tandem een groot feest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
DRENTHE - De provincie Drenthe is voortaan ook via WhatsApp bereikbaar. Via het nummer 06-213 636 38 stuurt u heel eenvoudig een appje. WhatsApp is vooral geschikt voor het stellen van korte vragen. Let op: bellen of een sms sturen naar dit nummer is niet mogelijk.

Ga door met lezen van "Provincie nu ook bereikbaar via WhatsApp"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
DRENTHE - Het Nederlands Klassiek Verbond (NKV) afdeling Assen vertoont op donderdag 22 februari in het Drents Archief de film ‘O Brother, Where Art Thou?’ Een hilarische film gebaseerd op de avonturen van de Griekse held Odysseus. Machteld Koning, docent Klassieke Talen, geeft een inleiding bij deze film met o.a. George Clooney in de hoofdrol. De inloop is vanaf 19.00 uur in het Drents Archief (Brink 4, entree Museumlaantje) en de inleiding begint om 19.15 uur. De entree voor de film plus inleiding is € 5,-. Leden van het NKV en scholieren krijgen korting en betalen € 3,50. Aanmelden is verplicht en kan via assen@nkv.nl.

Ga door met lezen van "Film ‘O Brother, Where Art Thou?’ vertoond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
Concert t.g.v. 275 jaar Amoor orgel te Berghuizen

BERGHUIZEN - Op 25 februari 2018 viert het Amoor orgel in de Gereformeerde kerk in Berghuizen haar 275e verjaardag. Dit orgel is één van de oudste kerkorgels in Drenthe en maakt de kerk in Berghuizen één van de weinige gereformeerde kerken met een historisch orgel. Een bijzondere gebeurtenis die gevierd wordt met een bijzonder concert voor jong en (jonge) ouderen!



Ga door met lezen van "'oude dame' 275 jaar jong"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
DRENTHE - Hans Walther, regisseur en animatieliefhebber, geeft op 18 februari 2018 een lezing over het leven en werk van Walt Disney. Hoe is de man toch zo succesvol geworden? Welke obstakels moest hij overwinnen om zijn American Dream te realiseren? Hans Walther kruipt in het hoofd van zijn held. De lezing is onderdeel van de serie Te Gast in het Drents Museum en start om 14.00 uur in de Statenzaal. De lezing is gratis toegankelijk voor bezoekers met een entreebewijs van het Drents Museum.

Ga door met lezen van "Lezing Hans Walther over animatiegigant Walt Disney "

Geplaatst door B S

Tweet This!