'

Feb 12
MEPPEL - Kindercircus Okidoki heeft een donatie van 1250 euro ontvangen van Stichting Ondersteuning Gezondheidszorg Meppel. In ruil hiervoor gaat Okidoki 4 voorstellingen verzorgen voor instellingen die te maken hebben met de gezondheidszorg. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Okidoki, via de mail circus.okidoki@gmail.com of bellen met Marie Tiggelman (0522-482013)

Ga door met lezen van "Okidoki ontvangt donatie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
‘We zijn weer terug bij onze klassiekers met een moderne twist’

REGIO - ‘Goh, dit is eigenlijk wel heel lekker.’ Tom en Carina Geuke horen het wekelijks van hun gasten, die verbaasd zijn over zoveel smaak en kleur op hun bord. ‘Dat krijg je als je werkt met verse producten van een hoge kwaliteit. Elk onderdeel op bord moet smaak hebben’, vertelt Tom. ‘Mensen zijn dat niet meer gewend, want in veel restaurants wordt tegenwoordig gekozen voor halffabricaten of kant-en-klaar producten. Smaakvervlakking ligt zo op de loer. Daarom vinden we het zo ontzettend leuk om onze gasten hier te laten genieten van lekker eten zonder ingewikkeld te doen.’


Ga door met lezen van "Tom en Carina van restaurant Kiewiet vieren 10 jarig jubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
ZUIDWOLDE - 14 Februari… de dag van de liefde… En liefde is een gevoel dat onlosmakelijk aan je hart is verbonden. Helaas kan niet iedereen altijd rekenen op zijn hart. Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking, dat zijn nu maar liefst 25.000 kinderen! Dagelijks krijgen 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Dat is samen bijna een complete basisschool en dat is meer dan kinderkanker aan levens eist.

Ga door met lezen van "Hartekindweek met Collectes in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
ZUIDWOLDE - In 2018 kunnen inwoners van Zuidwolde en omstreken terecht in Bibliotheek Zuidwolde voor al hun vragen op het gebied van digitale media. Inwoners die hulp nodig hebben met hun laptop, tablet, e-reader, smartphone of andere digitale media kunnen terecht bij het digitaal inloopcafé.

Ga door met lezen van "Digitaal inloopcafé in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
BERGHUIZEN - Afgelopen zaterdag waren vrijwillige dorpelingen, zoals elk jaar druk bezig om onderhoud te plegen aan het natuurgebied rond Berghuizen. Het ijsbaantje werd tevens weer up to date gemaakt voor de kinderen. Ook wordt het dorpshuis door vrijwilligers in de benen gehouden na vertrek van de beheerder.Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
DE WOLDEN - Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Zuidwolde op 15 februari tussen 14.00 en 16.00 uur. Op 21 februari in Ruinen van 9.30 tot 11.30 uur en in De Wijk op 15 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!