'

Feb 13
REGIO - Stotijn notariaat & mediation in de Wijk en Ruinerwold ziet wel iets in de datum 14-2: Valentijnsdag. Jouw notaris in de regio is betrokken bij veel persoonlijke zaken, waarbij het verstandig (en soms ook noodzakelijk) is, om het een en ander goed vast te laten leggen. Speciaal voor stellen die plannen hebben om binnenkort te gaan samenwonen, lanceert Stotijn notariaat deze Valentijnsactie.Ga door met lezen van "Valentijnsactie bij Stotijn notariaat"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
ZUIDWOLDE - Tot en met april 2018 exposeert Hermione Velthuis in het gemeentehuis in Zuidwolde. Er zijn zo’n twintig kunstwerken van haar te bewonderen. Deze uit Echten afkomstige acrylkunstenares laat zich het beste omschrijven als: gedreven, creatief en vol met ideeën. Het zijn diezelfde eigenschappen die maken dat het ene na het andere kunstwerk uit haar handen komt.

Ga door met lezen van "Expositie Hermione Velthuis in het gemeentehuis Zuidwolde "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
RUINERWOLD - Op zaterdag 3 maart 2018 van 13.00 uur tot 16.00 uur is er een taxatiemiddag van antiek en curiosa bij Museumboerderij De Karstenhoeve, voorafgaand aan de antiek – en curiosaveiling op 7 april. Om iedereen in de gelegenheid te stellen (oude) voorwerpen voor de veiling aan te bieden vindt er eerst een taxatiemiddag plaats.


foto: Petra Nieuwenhuis

Ga door met lezen van "Taxatiemiddag bij Museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
ZUIDWOLDE - Sinds afgelopen zomer is er hard gewerkt om een moderne, duurzame milieustraat in Zuidwolde te realiseren. En dat is gelukt: woensdag 14 februari gaat de vernieuwde milieustraat weer open! De nieuwe ingang bevindt zich aan de Slagendijk 11. U bent vanaf 13.00 uur welkom om uw afval te komen brengen. We gebruiken de komende weken om proef te draaien met de nieuwe systemen, de nieuwe indeling, enzovoorts. De officiële opening, met een open dag, is op zaterdag 3 maart.

Ga door met lezen van "Komt u proefdraaien op de nieuwe milieustraat? "

Geplaatst door B S

Tweet This!