'

Feb 14
DE WIJK - Op 13 Februari konden de kinderen van de Wolden bij Doomijn aan de Postweg meedoen aan de workshop koekjes bakken. Deze activiteit was te vinden op de site van actief na schooltijd en te bezoeken door alle kinderen uit De Wolden. Er werden geen gewone koekjes gebakken, maar Valentijns koekjes.Ga door met lezen van "Valentijns koekjes bij Doomijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
‘Opgeruimd jezelf zijn’, wie wil dat nu niet?

DE WOLDEN - In alle vier bibliotheken in gemeente De Wolden houdt Francien van Rijt een opruimspreekuur. Normaal is je huis een plek waar je je heel prettig voelt. Is dat zo? Zonder storende spullen om je heen? Of stapeltjes spullen overal, die maar niet minder worden, eerder meer. Dat kan, dat door omstandigheden je huis niet meer de plek is waar je helemaal tot rust kunt komen.

Ga door met lezen van "Opruimspreekuren in de vier bibliotheken in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
RUINEN – Krijgt u een foto niet bij een What’s app bericht of lukt het niet om een app te installeren op uw tablet of laptop? Sinds enige tijd kunt u terecht bij de vrijwilligers inlooppunt ‘Puntjes op de i’ in ’t Neie Punt te Ruinen. Elke maandagavond van 19.00 – 20.00 uur helpen zij u graag verder met bovenstaande, óf andere kleine, vragen rondom het gebruik van uw tablet, smartphone of laptop. Het inlooppunt is kosteloos.

't Neie Punt officie¦êle opening-16
foto: Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
IJHORST - Zaterdagmiddag 17 februari organiseert de jeugdwerkgroep “Weer of geen Weer” van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” een middag over uilen. Arnold Lassche, coördinator van de werkgroep Roofvogels en uilen van deze vereniging komt deze middag wat vertellen over uilen.

Ga door met lezen van "Middag over Uilen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
ZUIDWOLDE - Zondag 25 februari houdt Natuurvereniging Zuidwolde een excursie diersporen in het Faliebergbos in Zuidwolde. Onder leiding van IVN natuurgids Jeroen Kloppenburg leren de deelnemers diersporen herkennen en daarmee ook van alles over het gedrag van de dieren. De excursie duurt van 09.00 tot ongeveer 12.30 uur. Start bij het Tonckenshuys, Meppelerweg 22 in Zuidwolde. Deelname is gratis.


foto: Joop Verburg

Ga door met lezen van "Diersporen zoeken in Faliebergbos"

Geplaatst door B S

Tweet This!