'

Feb 16
RUINERWOLD - Korfbalvereniging KIOS uit Ruinerwold organiseert vanaf 3 maart elke zaterdagochtend een spelochtend voor de jongste sporters uit Ruinerwold en omstreken. Dit alles onder leiding van een ervaren korfbalster en tevens docent. Het zou leuk zijn als we met een grote groep kinderen kunnen starten. Kom jij ook? en neem je je vriendjes mee?

Ga door met lezen van "Zaterdagochtend = spelochtend bij KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 16
RUINEN - Tijdens de voorjaarsvakantie tussen 17 februari en 4 maart zijn er in Bezoekerscentrum Dwingelderveld talloze activiteiten voor jong en oud. Het bezoekerscentrum, aan de Benderse 22 te Ruinen, is in de vakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Hieronder een selectie uit het totale activiteiten aanbod. Voor veel wandelingen en activiteiten is vooraf aanmelden nodig. Dit kan via de website www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld. Hier vindt u ook de deelnameprijzen. Voor overige informatie kunt u bellen met het bezoekerscentrum: 0522-472951.Ga door met lezen van "Voorjaarsvakantie gezinsactiviteiten bezoekerscentrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 16
KOEKANGE - In CBK Emmen opent op zaterdag 17 februari de tentoonstelling “Identitijd” met werk van ruim 100 professionele en amateurkunstenaars uit Drenthe. In totaal zijn er zo’n 250 werken te zien; van schilderijen en beelden tot foto’s en installaties. Ook in Overijssel wordt een tentoonstelling met hetzelfde thema georganiseerd, waardoor er een mooi overzicht ontstaat van de ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst in beide provincies. De tentoonstelling in CBK Emmen is tot 8 april te bezichtigen.
Ga door met lezen van "Identitijd nu te zien in CBK Emmen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 16
OOSTEINDE - Zaterdag 10 februari was er voor de 2e keer een oud ijzer actie in Oosteinde. Deze werd georganiseerd door de belangenvereniging en speeltuinvereniging “Oenze Speulplekke”. Ook dit jaar hebben weer veel bedrijven en inwoners van Oosteinde en omliggende dorpen oud ijzer ingezameld.

Ga door met lezen van "Oud ijzer actie wederom succesvol"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 16

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 16
DRENTHE - Willemien Dijkstra uit Sleen, Maurice Mulderij uit Hoogeveen en Isa Zwart uit Emmen zijn genomineerd voor de Drentse Talentprijs Cultuur. Zij maken kans op de titel, een geldbedrag van 2500 euro en een sculptuur van Els Mondt. Willemien Dijkstra viel vorig jaar op door haar rollen in verschillende musicals. Maurice Mulderij en Isa Zwart zijn genomineerd vanwege hun muzikale prestaties in 2017. De Drentse Talentprijs Cultuur wordt 9 april uitgereikt door Stichting Kunst & Cultuur.

Ga door met lezen van "Genomineerden Drentse Talentprijs Cultuur bekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 16
RUINERWOLD - De bands Plork en de Aannemers en Dirty Dog spelen op zaterdag 17 februari 2018 bij café Centraal. Dirty Dog speelt stevige tot minder stevige rockcovers van de jaren ’70 tot nu. Van Foo Fighters tot Led Zeppelin en bekende klassiekers van o.a. Ram Jam, Aerosmith en Pearl Jam. Door een strakke ritmesectie, piekfijn gitaarspel en geweldige stem kan Dirty Dog worden gezien als een geoliede machine die met elk nummer het publiek weet op te zwepen.

Plork
Plork en de Aannemers

Ga door met lezen van "Bands Dirty Dog en Plork bij Café Centraal"

Geplaatst door B S

Tweet This!