'

Feb 17
REGIO - Stichting Wandel Organisatie Staphorst organiseert op zaterdag 17 maart 2018 een prachtige wandeltocht door het Reestdal. Het Reestdal, is er een gebied waar men zo mooi kan stappen als hier? Is er een gebied met zoveel variatie aan natuurschoon? Waar is een beek als De Reest te zien? Kronkelend door de natuur, de natuurlijke scheiding tussen Overijssel en Drenthe. Bos, heide, zandwegen, meertjes, eeuwenoude bomen, karakteristieke eeuwenoude buurtschappen in een schitterend en mysterieus stukje natuur.

Reestdal (2)A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wandelen in het Reestdal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
DE WOLDEN - Acht inwoners van De Wolden krijgen het Nederlanderschap. De heer D. Bisimwa (51 jaar), mevrouw M. Muzinga (44 jaar) en hun drie zonen, H.C. Bisimwa (16 jaar) D. Bisimwa (14 jaar) en A. Bisimwa (12 jaar), woonachtig in de Wijk, en afkomstig uit Tanzania. De heer O. Salaymeh (30 jaar) en zijn twee dochters, S. Salaymeh (2 jaar) en M. Salaymeh (1 jaar), woonachtig in Koekange, en afkomstig uit Syrië.

Ga door met lezen van "Acht inwoners van De Wolden krijgen het Nederlanderschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
Met tribute to Armand en Boudewijn de Groot

OOSTEINDE - Op 24 februari dalen de saffier naalden weer in de groeven van het vinyl tijdens de Vinyparty. om 21.00 start de vinyl party met de oude leden van Discotheek Elroy uit Ruinerwold. Daarna krijgen we het optreden van De Henkie Penkie vinyl show.
Ga door met lezen van "Vinylparty in café Oosteinde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
DE WIJK - Op donderdag 15 maart organiseren we een zwembadvergadering voor iedereen die zich betrokken voelt bij het zwembad. Om 20.00 uur staat koffie en thee met wat lekkers klaar in de kantine van de sporthal. We kijken graag samen met jullie terug op 2017 en vooral vooruit naar het nieuwe seizoen. We sluiten de avond af met een borrel en lekkere hapjes.

Ga door met lezen van "zwembadvergadering De Slenken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden trekt in 2018 extra geld uit voor het aantrekkelijk houden van het landschap en de natuur in de gemeente. Wethouder Jan ten Kate; “We hebben € 16.000,- méér gereserveerd om de activiteiten, uitgevoerd door onze inwoners - samen met Landschapsbeheer Drenthe - uit te kunnen breiden.

Ruwe berk

Ga door met lezen van "Extra geld voor natuur in De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
DE WOLDEN - Dit jaar bestaat de gemeente De Wolden 20 jaar, dat is 20 jaar kracht van inwoners van De Wolden, veel succesvolle initiatieven van inwoners, dat vraagt om een feestje.

Ga door met lezen van "Gemeente De Wolden bestaat 20 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!