'

Feb 18
MEPPEL - De politie onderzoekt een ongeval dat zaterdagnacht rond 01.45 uur plaats vond op de Steenwijkerstraatweg. Twee inzittenden van een bus raakten daar gewond toen ze uit de bus op straat vielen.De bus reed in een bocht toen het gebeurde.

Ga door met lezen van "Politie onderzoekt ongeval discobus Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
DE WIJK - De Valentijnstaartactie van Zorgcentrum Dunninghe is zeer succesvol verlopen. Met zo'n vijfendertig taartverkopers werden de taarten van bakkerij Nijstad en Dunnink aan de man gebracht in De Wijk, IJhorst en Rogat. In totaal werden er bijna 650 verkocht. Van de opbrengst van deze actie kunnen de bewoners van Woon-en zorgcentrum Dunninghe, aangevuld met 80-plussers uit De Wijk, IJhorst en Rogat, die afhankelijk zijn van mantelzorg, weer een leuke dag op pad. Deze staat voorlopig gepland in de maand juni en het belooft een bijzondere dag te worden omdat dit de vijfde Zonnedag is. Een lustrum dus, waar vast wat extra's voor in petto is.

valentijnstaart1

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
MEPPEL – Van zaterdag op zondagnacht zijn in Meppel jongeren uit een rijdende Discobus gevallen. Toen de Discobus de kruising Steenwijkerstraatweg met de Zomerdijk op reed vielen enkele jongeren door een deur naar buiten. Hierbij raakte twee jongeren dusdanig gewond dat deze door een ambulance zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft 's nachts onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
RUINERWOLD - Gemeente De Wolden is van plan de voormalige Harm Vonckschool, Berghuizen 15 in Ruinerwold, te verkopen. Dit gebeurt door een openbare inschrijving. Hierbij wordt er gekeken naar de prijs, de kwaliteit en de manier waarop de ontwikkeling van de voormalige school in het dorp en de omgeving past.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 24 februari zijn geïnteresseerden in voeding en in het bijzonder mannen met klachten rondom cholesterol, bloeddruk en prostaat van harte uitgenodigd voor de volgende themabijeenkomst van Orthomoleculaire KPNI Praktijk Prosit! Deze wordt gehouden van 13.30 tot 16.00 uur in gezondheidscentrum ’t Wheemhuus in Zuidwolde en kost € 15. Aanmelden kan op gezondheid@praktijkprosit.nl of via tel. 06 - 41 88 1111.

Ga door met lezen van "Themabijeenkomst over voeding en mannenklachten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
FORT - Op donderdagavond 8 maart wordt in dorpshuis de Snikke in het kader van de Internationale Vrouwendag een activiteit speciaal voor vrouwen georganiseerd. Het thema dat is gekozen is mode. We zullen deze avond een korte film kijken en een workshop bloemsieraad volgen o.l.v. Gerrie de Roo. U hoeft hiervoor geen materialen mee te nemen.

Ga door met lezen van "Internationale Vrouwendag in Fort"

Geplaatst door B S

Tweet This!