'

Feb 20
REGIO - Leerlingen uit groep 8 staan voor een spannende keuze. Naar welke middelbare school ga ik? De één weet het al precies de ander twijfelt nog. Na de Open Avonden van begin februari hebben ruim 160 leerlingen zich aangemeld voor een MeeloopMiddag bij RSG Wolfsbos.

Ga door met lezen van "Succesvolle MeeloopMiddag RSG Wolfsbos "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
OOSTEINDE - In Café Oosteinde organiseren Buurvereniging Oosteinde en Stichting Historie van Ruinerwold op 23 maart 2018 een historische rondgang over Ruinerwold. Hier kun je alles te weten komen over het dubbellint, het slagenlandschap in het noorden en het hoevenlandschap in het zuiden van Ruinerwold.Ga door met lezen van "Historische avond over de dubbellinten van Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
Klik hier of op de poster voor de folder.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
RUINEN - Op donderdag 22 februari 2018 is het echtpaar Waaijer-Boer 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op donderdag 22 februari 2018. Het echtpaar woont aan de Wolvenweg in Ruinen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
ZUIDWOLDE - De heer D. Bisimwa (51 jaar), mevrouw M. Muzinga (44 jaar) en hun drie zonen, H.C. Bisimwa (16 jaar) D. Bisimwa (14 jaar) en A. Bisimwa ( 12 jaar), woonachtig in de Wijk, en afkomstig uit Tanzania. De heer O. Salaymeh (30 jaar) en zijn twee dochters, S. Salaymeh (2 jaar) en M. Salaymeh (1 jaar), woonachtig in Koekange, en afkomstig uit Syrië.
Ga door met lezen van "Acht inwoners van De Wolden krijgen het Nederlanderschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
REGIO - Ook in het laatste kwartaal van 2017 zijn flexwerkers een groter deel gaan uitmaken van de werkzame beroepsbevolking. Ten opzichte van een jaar eerder nam hun aantal met 2,5 procent toe tot 3 miljoen; 2 miljoen flexibele werknemers en 1,1 miljoen zzp’ers. Het aantal vaste werknemers groeide met 2,2 procent tot bijna 5,3 miljoen. Van alle werkenden had in het vierde kwartaal 61 procent een vaste baan, 35 procent was flexwerker. De overige 4 procent zijn zelfstandigen met personeel en meewerkende gezinsleden. Dat melden CBS en TNO op basis van een gezamenlijke analyse van de nieuwste gegevens over vast en flexibel werk in Nederland.

Ga door met lezen van "Weer meer vast werk maar flexwerk groeit harder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
REGIO - Ze zorgen voor de kers op je taart en de aardbeien onder je slagroom. Wilde bijen zijn verantwoordelijk voor 80% van de bestuiving en zijn daarom onmisbaar. Toch hebben wilde bijen het niet makkelijk in Nederland. De helft van alle 357 soorten is bedreigd. Om de wilde bijen te ondersteunen organiseren Het Drentse Landschap en Landschapsbeheer Drenthe in samenwerking met Nederland Zoemt op 9 en 10 maart de Bijenwerkdag.

imker1A
Foto: Roel Broekman

Ga door met lezen van "Kom in actie op de Bijenwerkdag "

Geplaatst door B S

Tweet This!